reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Justyna0 pocieszasz mnie ze nie tylko ze mnie taki glupolek:-D mowie do meza ze mam metaliczny smak w buzi bo juz nie wytrzymalam w koncu a on na to ze to pewnie po tym zatruciu zeba hehe szybko mnie sprowadzil na ziemie, tylko w sklepie kupilam sobie kapusty kiszonej a on do mnie ze pewnie to ciaza a ja na to no co ty zawsze jem kapuste a w duchu sie ciesze jak glupol ale tez go nie chce nakrecac oby jeszcze przetrwac te 4 dni chociaz i wyskocze chyba na bete:tak:

reklama
Oj to jednak młodość na forum ;) Ja za 2 tygodnie kończę 29. Planem było urodzić przed 30, teraz chciałabym zajść w ciążę przed tą magiczną datą :-)

U mnie nadal dołek temperaturowy, teraz to już na pewno nic z tego nie będzie, bo szyjka ciasna jak nie wiem co. Ech, to życie, pod górkę cały czas... ;-)

Gratulacje dla wszystkich świerzych zaciążonych :-)

Hejka z rana wszystkim , jak humorki ??
u mnie kicha ucieszylam sie bo wzrosła mi tempka a sie okazalo ze na FF przesuneła sie moja owulka cholercia troche to dziwne bo z 14 dc na 20dc a cykle mam 28 dni , hm i kicha straszna bo przytulanek nie bylo :no::crazy: hehe ale jakby nie bylo objawy ciazowe sa jak drut szkoda tylko ze urojone :sorry2: i misiac w plecy :angry:

u mnie kicha ucieszylam sie bo wzrosła mi tempka a sie okazalo ze na FF przesuneła sie moja owulka cholercia troche to dziwne bo z 14 dc na 20dc a cykle mam 28 dni , hm i kicha straszna bo przytulanek nie bylo :no::crazy: hehe ale jakby nie bylo objawy ciazowe sa jak drut szkoda tylko ze urojone :sorry2: i misiac w plecy :angry:

Witam z ten paskudny dzionek .....:dry:
adolfina jak to sie przesunela??? ja dzisiej nie kumata jetem! pamietaj ze rzolniezyki moga przezyc do 3 dni w sprzyjajacym srodowisku :tak: wiec moze to jednak nie urojenia;-)
milgak moim planem bylo urodzic przed 25 urodzinami .... niby mam jeszcze szanse ale .... brak staranek napewno to utrudni ;-) a dlatego tak wczesnie bo ja sie urodzilam jak mama miala chyba 32 latka jako 3 z kolei i mialam z nia koszmarny kontakt jako nastolatka kompletnie jakby byla z innej planety dopiero teraz sie "jakos" rozumiemy!
kinguś oj nie ladnie tak watpic!!!! nadzieja ma umierac ostatnia!!!!! ;-) wyglada na to ze tylko 2 jestesmy z '84 :tak:
rudka :-D dzieki!!! oj ale by bylo :tak: też jestes waga??
kochane dziewczyny jestescie :tak:
u siostry juz lepiej ale do poniedzialku ja zostawia i w sobote juz szwy zdejma! :sorry2: chociaz tyle pozytku z tego siedzenia! ja padam na ryjek ... leje za oknem ... serducho nie daje o sobie zapomniec... a w pon. o ile dostane zwolnienie lekarskie to sie naslucham od mojej powalonej szefowej przez tel. :-( moja kochana osemka nie odpuszcza nawet na moment ehhhh.... to se ponarzekalam a moglabym jeszcze pare linijek tak ... bo dzisiej szefowa tez mnie pokurzyla stwierdzajac ze sie pieszcze ze zdrowiem :angry:

Tylko ta pogoda okropna zniechęca do robienia czegokolwiek. Los jest czasem przewrotny więc pożyjemy zobaczymy;-). Objawy ciążowe to ja miałam wiele razy niestety przechodziły jak wychodził negatywny test :sorry2: No niby owulka jest 14 dni przed @ ale organizm to nie maszyna niestety.

moim planem bylo urodzic przed 25 urodzinami ....
to se ponarzekalam a moglabym jeszcze pare linijek tak ... bo dzisiej szefowa tez mnie pokurzyla stwierdzajac ze sie pieszcze ze zdrowiem :angry:
Ja też tak chciałam z dzieckiem. Szefową się nie przejmuj, pamiętaj, że trzeba dbać o zdrowie a kto tego nie rozumie tego miej w d.....Trzymaj się skarbie i nie dawaj się pamiętaj jesteś najważniejsza, jak coś to znajdziesz sobie inną pracę.

oj Eve wiem o tym doskonale ale my po 14 dc juz odpuścilismy bo mnie dopadła grypa żołądkowa i nic nie bylo :no: . no ff wskazuje teraz inny dzen bo on wylicza chyba wg srednich temperatur i teraz ostatnio dziwnie mi skakaly choc to troche dziwne bo sluzik byl juz inny po tej mojej niby owulacji no nic musze czekac cierpliwie.
Kingus ma racje pamietaj zdrowie najwazniejsze :tak:

kingus wiem dobrze o tych objawach ostatnio tez mialam hehe a nie bylo wogole przytulana bo bylam po zabiegu hehehe ale zawsze cos tam sobie glowka wymysla

wogole to powinno byc tak: owulka i na drugi dzien tescik albo + albo- i zyjemy lajcikowo a nie 14 dni glupch mysli :confused:, nadziei,:sorry2: dołków:wściekła/y: ale te kobietki sa biedne takie hustawki , moze kidys wymysla takie tesciki a narazie nie pozostalo nic innego jak czekac choc chetnie bym przesunela troszke czas tak tylko o 4 dni hehe:tak:

Ostatnia edycja:
Adolfina- Oj ja tez wariuje hihih , zamiast pracowac to siedze na BB i czytam , czytam, co chwile latam do kibelka i "wyczekuje" @ ( modle sie zeby nienadeszla):-p I ciagle wyszukuje objawow :-p Glupeczek ze mnie.W domu wole nie gadac za duzo zeby siebie i mezulka nie nakrecac:-p bo widze jak bardzos ie on stresuje.

Ja mam 26 lat i jestem Byczkiem z Maja :-D:-D:-D:-D

Buziaki dla was kobitki

Hej,
ja też jestem byczkiem i chcę byczka albo żeby chociaz pod koniec maja sie urodzil :)
Obecnie czekam na owulację i w razie czego już staranka rozpoczęte, tylko mój mąż jest w takim stresie, że aż jestem w szoku. On mówi, że tak go to stresuje, że nie ma przyjemności z uprawiania seksu tylko cały czas myśli co to się może stać :)
Czy u Was jest/było tak samo kiedy zdecydowaliscie się na staranka?

Ja też tak chciałam z dzieckiem. Szefową się nie przejmuj, pamiętaj, że trzeba dbać o zdrowie a kto tego nie rozumie tego miej w d.....Trzymaj się skarbie i nie dawaj się pamiętaj jesteś najważniejsza, jak coś to znajdziesz sobie inną pracę.

oj Eve wiem o tym doskonale ale my po 14 dc juz odpuścilismy bo mnie dopadła grypa żołądkowa i nic nie bylo :no: . no ff wskazuje teraz inny dzen bo on wylicza chyba wg srednich temperatur i teraz ostatnio dziwnie mi skakaly choc to troche dziwne bo sluzik byl juz inny po tej mojej niby owulacji no nic musze czekac cierpliwie.
Kingus ma racje pamietaj zdrowie najwazniejsze :tak:
wogole to powinno byc tak: owulka i na drugi dzien tescik albo + albo- i zyjemy lajcikowo a nie 14 dni glupch mysli :confused:, nadziei,:sorry2: dołków:wściekła/y: ale te kobietki sa biedne takie hustawki , moze kidys wymysla takie tesciki a narazie nie pozostalo nic innego jak czekac choc chetnie bym przesunela troszke czas tak tylko o 4 dni hehe:tak:

Dzieki za dobre slowka ;-) upewniaja mnie ze dobrze robie idac po zwolnienie bo mialam juz wyrzuty sumienia:confused:
a z tymi tescikami to dobre :laugh2: ale dobrze by bylo tak chop siup zaraz po przytulankach wiedziec!!

Hej,
ja też jestem byczkiem i chcę byczka albo żeby chociaz pod koniec maja sie urodzil :)
Obecnie czekam na owulację i w razie czego już staranka rozpoczęte, tylko mój mąż jest w takim stresie, że aż jestem w szoku. On mówi, że tak go to stresuje, że nie ma przyjemności z uprawiania seksu tylko cały czas myśli co to się może stać :)
Moj mezu ma stresa jeszcze przed starankami!!!!! wiec dobrze wiem o czym mowisz!!!;-) on ma juz panike w oczach!

już staranka rozpoczęte, tylko mój mąż jest w takim stresie. On mówi, że tak go to stresuje, że nie ma przyjemności z uprawiania seksu

Witaj
Moj M tez tak mial:dry: gdy przychodzilam od ginki po pregnylu i mowilam ze dzisiaj i np jutro koniecznie musimy sie przytylac, az wkoncu mi powiedzial ze on tak nie potrafi na sile :zawstydzona/y:
Wiec zdecydowalam ze nie bede mu mowic ze juz czas, tylko tak robilam zeby akurat doszlo do przytulanek :-p
On i tak sie domyslal ze to wlasnie te dni ( bo zawsze jak przychodzilam od lekarza w polowie cyklu) tylko tak juz sie nie stresuje bo mu nie marudze nad uchem ze to juz czas, i koniecznie musimy :tak:;-)

Wiec nato wychodzi ze jestem najmlodsza jak narazie w naszym towarzystwie :sorry2::-p

Kingus- jak to mowi moja ginka POZYTYWNE NASTAWIENIE TO POLOWA SUKCESU....
wiec glowa do gory :tak::laugh2:

reklama
hehe a ja z tym nie mam problemu moj to moze zawsze i wszedzie mogby ciagle dzieci robic bo cieszy sie ze ja o tym mysle ;-) ja mialam takie prolemy ze zdrowiem ,,tam,, ze Moj chodzi ciagle happy ze teraz moge hehe , no moze to tez kwestia ze dlugo sie nie staramy to tez pewnie inaczej sie podchodzi do tego

Do góry