reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Lilu moze wlasnie o to chodzi czesto sobie wymyslamy objawy i sa bez sensu sama wiesz to po sobie wiec moze juz poprostu organizm wyluzowal i dobrze

moniau witaj i powodzenia hehe fajnie ze nie tylko ja mam tak z tymi testami, uzalezniaja ja moglabym codziennie robic hehe
a co do twojej piersi to nie mam pojecia w pierwszej ciazy mialam cos takiego ale to bylo napewno duzo później, czasem wysoki poziom prolaktyny powoduje cos takiego ale to tylko moje gdybania w tym temacie jestem zielona

zycze tobie i wszystkim starajacym i przedewszysttkim sobie nie tyle co fasolek bo to normalne ale cierpliwosci ,cierpliwości raz jeszcze ;-)(oczywiescie chodzi o testowanie )

reklama
kingus, lilu19- trzymam mocno kciuki aby wam sie udalo:)

ja jestem przed owulka.. wiec jeszcze pare dni i dzialamy:)
nie nastawiam sie ze teraz sie uda czy w nastepnym miesiacu, wazne jeedno chcialabym zeby udalo sie do konca 2008 roku..:tak:takie moje skryte maluskie malutenieczkie marzonko:zawstydzona/y:

trzymam kciuki za wszytstkie testujace, a z niecierpliwoscia czekam na wiesci od kingus i lilu19 :laugh2:

moniau - ja mam cos takiego z sutkami!!!!I wyczytalam ze to moze byc za wysokia prolaktyna i ze niewyleczona powoduje niemoznosc zajscia w ciaze bo hamuje owulacje i itp....cuda na kiju normalnie!!!:-:)dry:no i od razu polecialam do GPi mily Pan doktor mnie uspokoil i powiedzial,ze on nie widzi objawow za wysokiej prolaktyny ani niczego takiego,ale mam skierowanie na badanie krwi i hormonalne w ta srode i ide:tak:ale powiedzial,ze to bardzo zadkie,ale moze byc to objaw ciazy,niektore kobiety tak maja, szczegolnie w drugiej ciazy wiec ja umieram narazie ze szczescia i czekam na II na tesciku:-) powiedzial,ze to nie powinny byc hormony(czyli prolaktyna tez)bo mialabym inne objawy a On nic nie widzi:tak:
a dzis powinnam miec pierwszy dzien miesiaczki,albo jutro(choc nie za bardzo regularne sa,ale od 2-3mcy w miare tak wlasnie sie okres mi zaczynal) i ni widu ni slychu i senna jestem i glodna i brzuchol mam napecznialy i pogorszyl mi sie lekko stan zebow,tj dlugo wlaczylam przez pierwsza ciaze z dzislami(krew mi leciala) i teraz znowu sie zaczelo:baffled:i test zrobie jakos pod koniec tygodnia i licze,ze to bobsik wyczekiwany!!!!!!!!!!!!!!!! no i jakos od 2dni przestalo mi cieknac z sutkow juz a piersi mam wieeeeeeeelkie nadal:-)
ale radze isc do GP,bo z tego co wyczytalam to moze byc prolaktyna i wtedy problemy tylko sa...

Kto testuje razem ze mna w środe?bedzie raźniej :) Macie moze jakies przeczucie iz mozecie być w ciąży ?

ja moge z toba testowac ale cholercia musisz mi pomoc wytrzymac do srody hehe nie wiem czy dam rade , :no: a przeczucia mam straszne wczoraj w nocy jak probowałam usnac ostatnio ciezko mi to wychodzi mialam takie wrazenie ze napewno jestem , ze nie ma mozliwosci by bylo inaczej wszystko tak idealnie pasowalo oczywiscie poplakałam sie przy tym na maksa , masakra , poprostu wydawalo mi sie to niemozliwe ze moze moje cialo tak mnie w konia zrobic boje sie strasznie rozczarowania , jest to pierwszy miesiac staranek wiec nie jest to wielka tragedia ale boje sie wlasnie tego rozczarowania ze tak mozna bardzo wierzyc miec takie objawy, ze organizm moze tak oszukiwac :crazy:

Natella ja tez potestuje w srode :) o ile wytrzymam :)
choc z checia pobiegłabym do apteki juz...

objawow jako takich nie mam, raczje mozna wyobraznia :)

Adolfina i Moniau wytrzymamy do środy :) damy rade :) to juz niedlugo,poniedzialek zaraz zleci no i tylko wtorek a w srode raniutko wstajemy i sie testujemy :)A jezeli chodzi o rozczarowanie to tez strasznie sie tego boje o niczym innym nie potrafie myslec heh ale z drugiej strony to nie byl byc w ciągłej niepewności i tak sobie mysle ze wole juz w srode wiedziec czy jestem zafasolkowana czy nie zeby moze juz jakos sie nastawic.Co o tym myslicie dziewczynki wytrzymamy?i testujemy w srode? takie male wyzwanie sobie zrobimy?:)

Dziewczyny zrobcie sobie taki wirtualny test ciazowy i powiedzcie jakie mialyscie wyniki :)
internetowy test ciążowy ;) - (należy przyłożyć kciuk do zielonego okienka i trzymac 1-2 min. jesli kwadrat zabrwi sie na czerowono, na 95% jesteś w ciąży, jeśli na niebiesko - nie jesteś w ciąży)
http://emagia.narod.ru/index.htm

reklama
Do góry