adolfina
Fanka BB :)
hehe przypomniał mi sie moj sen dzisiaj ,
snily mi sie II kurcze tylko test byl jakis felerny i były = w poprzeg hehe ale numer ciekawe czy to byl proroczy, zreszta wczoraj myslalam ze to dobry omen bo spotkalam na jednej ulicy swoja wychowawczynie ze szkoly sredniej a potem z podstawowki jednej i drugiej nie wiedzialam z 15 lat hehe ale znak co :-) a tu nic 
ha wzielam urlop jutro i pojutrze i teraz mam dylemat czy kupic sobie test czy nie (mieszkamy poza miastem wiec nie bedzie juz szansy kupic) jak kupie zrobie jutro wiec to nie dobre rozwiazanie a jak nie kupie to weekend bede bez, i co tu zrobic ? kupic 4 hehe? a moze tak lepiej nie robic i zyc sobie z nadzieja z moja super urojona ciaża :-)

ha wzielam urlop jutro i pojutrze i teraz mam dylemat czy kupic sobie test czy nie (mieszkamy poza miastem wiec nie bedzie juz szansy kupic) jak kupie zrobie jutro wiec to nie dobre rozwiazanie a jak nie kupie to weekend bede bez, i co tu zrobic ? kupic 4 hehe? a moze tak lepiej nie robic i zyc sobie z nadzieja z moja super urojona ciaża :-)
Ostatnia edycja: