reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

hehe przypomniał mi sie moj sen dzisiaj , :-D snily mi sie II kurcze tylko test byl jakis felerny i były = w poprzeg hehe ale numer ciekawe czy to byl proroczy, zreszta wczoraj myslalam ze to dobry omen bo spotkalam na jednej ulicy swoja wychowawczynie ze szkoly sredniej a potem z podstawowki jednej i drugiej nie wiedzialam z 15 lat hehe ale znak co :-) a tu nic :no:

ha wzielam urlop jutro i pojutrze i teraz mam dylemat czy kupic sobie test czy nie (mieszkamy poza miastem wiec nie bedzie juz szansy kupic) jak kupie zrobie jutro wiec to nie dobre rozwiazanie a jak nie kupie to weekend bede bez, i co tu zrobic ? kupic 4 hehe? a moze tak lepiej nie robic i zyc sobie z nadzieja z moja super urojona ciaża :-)

Ostatnia edycja:
reklama
adolfinka odczekaj spokojniej, i nie denerwuj się , i nie mysl o wszystkim za wiele, bo jesli faktycznie jestes w ciazy, a masz plamienia, to niestety one nie sa normalne i zawsze to świadczy chocby o minimalnym zagrożeniu....ja miałam plamienia...w ciazy i wiem co to za stres, jak to jest zagladac i widziec brazowe plamki, biec do gina, sprawdzac, brac leki, dlatego naprawde czasami lepiej jest miec i plamienia, a po nich okres, żeby potem mieć spokojną ciaże:tak: bez obawy gdy poczuje się jakieś upławy. Oczywiscie wiele kobiet ma @ w ciazy i plamienia i wszystko jest w porzadku...ale takiej ciazy zawsze towarzyszy dodatkowy stres

u mnie tez rano pojawił sie@ a teraz od rana nic i mam goraczke 38,5 C i jestem juz przerazona

oj faceci maja dobrze :crazy: nawet nie widza ile my mamy stresów, ell faktycznie tez masz orzech do zgryzienia przepisze to co sama napisalas odczekaj spokojnie i nie denerwuj sie ;-) my to sie mamy , trzymam kciuki za \ciebie i za siebie co by to @ nie byly i oby juz nie wrocilo cokolwiek to bylo

Adolfina - wiesz co ty to masz objawy ciazowe:-D jak nic !!! Temperatura to juz jest pierwszy najwazniejszy objaw ciazy.hihihi juz po cichu sie ciesze ;-)dzis powinien pojawic sie u ciebie pierwszy dzien miesiaczki ?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny :), powtorzylam dzisiaj test i wyszla juz jedna kreska :( a wczoraj byly dwie ta druga bardzo slabiutka a dzis jedna :( nie wiem co o tym myslec.Jezeli chodzi o bete to nie mam narazie mozliwosci zeby ja zrobic.Takze jestem bardzo i to bardzo zmartwiona.Adolfina wiesz ze ja dzis mialam sen ze urodzilam,bez problemow naturalnie , dziewczynke :) ciekawe czy proroczy sen,miejmy taka nadzieje:)

Cześć Dziewczynki!:-)
Mam nadzieję, ze przyjmiecie do grona staraczek kolejną "nakręconą"... podczytuję Was już od jakiegoś czasu i strasznie tu u Was miło...
Witaj :-)

czesc dziewczyny- mozna sie dolaczyc i :angry: ?
W grupie zawsze raźniej :-D

kingus a w jakiej szukasz pracy??gdzie bys chciala
Chciałam w szkole ale się nie udało. Teraz szukam czegoś w administracji publicznej. Złożyłam też cv do urzędu dzielnicy.

:-):-):-)@ NIE MA:-):-):-):-)A ja jutro o 11:15 na badanie paskudnej krwi:wściekła/y:Nie nawidze igiel i zawsze mi pobieraja na lezaco bo zdazylo mi sie kilka razy zemdlec:-p:zawstydzona/y:Ale moze szybo sie wyjasni czy nowy okruszek juz sie zadomowil................;-)
Oby @ nie było przez 9 miesięcy. Jak po badankach, bolało?

Może po prostu monitoring najpierw, a potem zobaczymy. Kocham wrzesień i mam nadzieję, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy
Ja najpierw zrobiłam monitoring i okazało się, że nie ma owulacji to zaczęłam brać leki. Mam nadzieje, że wrzesień przyniesie Ci upragnione szczęście :-)

u mnie kicha jedna kreska choc nie bardzo wierzylam na wiecej , @ jeszcze nie ma ale znow zaczely sie te bezowe juz nawet wchodzace w braz uplawy :crazy: u mnie tak wygladaja podobnie poczatki @ wiec pewnie lada dzien rozwieja sie nadzieje
Tak jak dziewczyny piszą póki nie ma @ jest nadzieja. A nie możesz zrobić betki?
hehe przypomniał mi sie moj sen dzisiaj , :-D snily mi sie II kurcze tylko test byl jakis felerny i były = w poprzeg hehe ale numer ciekawe czy to byl proroczy,
ha wzielam urlop jutro i pojutrze i teraz mam dylemat czy kupic sobie test czy nie (mieszkamy poza miastem wiec nie bedzie juz szansy kupic) jak kupie zrobie jutro wiec to nie dobre rozwiazanie a jak nie kupie to weekend bede bez, i co tu zrobic ? kupic 4 hehe? a moze tak lepiej nie robic i zyc sobie z nadzieja z moja super urojona ciaża :-)
Niezły sen ;-);-) Może lepiej ku test zawsze warto mieć w domu.

u mnie tez rano pojawił sie@ a teraz od rana nic i mam goraczke 38,5 C i jestem juz przerazona
Oj nawet nie wiem co Ci poradzić, może dla pewności zrób test

Natella a robiłaś test tej samej firmy? Ściskam Cię mocno

A ja coś chyba krzywo spałam i boli mnie szyja. U mnie do testowanka zostało 3 dni

Ostatnia edycja:
justynko ostatnio tak jak dzis w 28 dc zaczely sie plamienia ale ja juz zglupialam calkiem, nie pamietam czy miewalam uplawy, bywalo ze plamienia byly kilka dni zanim @ rozkrecila sie na maksa, takze ciagle wielka niewiadoma, tak jak mowilam martwie sie bo jakbym miala II poszlabym do gina i dalby mi juz cos na plamienia a tak ciagle niewiadoma :sorry2:

plamienia, to niestety one nie sa normalne i zawsze to świadczy chocby o minimalnym zagrożeniu....ja miałam plamienia...w ciazy i wiem co to za stres, jak to jest zagladac i widziec brazowe plamki, biec do gina, sprawdzac, brac leki, dlatego naprawde czasami lepiej jest miec i plamienia, a po nich okres, żeby potem mieć spokojną ciaże:tak: bez obawy gdy poczuje się jakieś upławy. Oczywiscie wiele kobiet ma @ w ciazy i plamienia i wszystko jest w porzadku...ale takiej ciazy zawsze towarzyszy dodatkowy stres
Czytalam w ksiazce i czytalam opinie innycgh dziewczyn ze plamienia czasami pojawiaja sie i ze jest to normalne, poniewaz komorka sie zagniezdza.
Ja tez mialam plamienia ale przeszlo narazie" odpukac":-p

reklama
czesc dziewczyny :), powtorzylam dzisiaj test i wyszla juz jedna kreska :( a wczoraj byly dwie ta druga bardzo slabiutka a dzis jedna :( nie wiem co o tym myslec.Jezeli chodzi o bete to nie mam narazie mozliwosci zeby ja zrobic.Takze jestem bardzo i to bardzo zmartwiona.Adolfina wiesz ze ja dzis mialam sen ze urodzilam,bez problemow naturalnie , dziewczynke :) ciekawe czy proroczy sen,miejmy taka nadzieje:)
kiedy masz termin @ ? moze poczekaj zobcz co sie tu dzieje , te testy sa do d.. trzeba robic w terminie @ malo kiedy wychodza II wczesniej , głowa do gory testujemy w sobote

Do góry