reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

nie jestem znawca ale troche wysoka ta tempka jak na owu ,
zawsze masz taka tempke wysoką?

MI TEZ SIE WYDAJE ZE ZA WYSOKA TEMPKA JAK NA OWU, JA PRZE OWULACJA MIALAM 36.5 36.6 W DZIEN OWU MIALAM 36.3 A PO OWU SKOCZYLA NAJPIERW DO 36.7 POZNIEJ PARE DNI NA 36.8 A DZISAJ 37.0
Wiec coas mi sie wydaje ze te jajeczko co uwolnilo sie po laparo zostalo zaplodnione :laugh2::laugh2::laugh2: a krwawienia miesiaczkowe dziewczyny nawet maja do 3 miesiaca... ;-)
i u Ciebie kochana TIKANIS to krwawienie tez wystapilo :tak::laugh2:

reklama
:-Dlilu19- hehhehe kurcze ale ty jestes slodka,, ja tez mysle ze w tobie malenstwo juz jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D
adolfina- wlasnie zawsze mialam normlnie, czyli niska, pozniej sie podwyzszala i przed okresem spadala.. a teraz jak wrocilam z laparoskopi dzialalismy, pozniej byl niby oikres i teraz od okresu mam non stop wysoka tempke.. jedynie najnizsza mialam 36,7,,, a tak wysoka .. no ale mysle jednak juz teraz ze to owulka.. kingus tak samo miala.. wiec owulka mam miedzy 5-8 wrzesnia..:-D wiec od 1 juz dzialamy,, z tym ze od 5 codziennie przytulanki:-D

adolfina- raczej przypuszczam bo nie wierze ze to fasolka, po bolach bo w testy robilamkiedys a owulki faktcyznie nie bylo z powodu pco :baffled: dlatego w testy owu nie wieze

Ostatnia edycja:
tikanis obie wiemy ze moglo Ci sie wszystko teraz pomieszac , dziwna faktycznie jest ta tempka, a i bole moga byc dwuznaczne hehe ja bym lepiej zrobila sobie tescik na twoim miejscu tak dla pewnosci , nie chce robic Ci nadziei ale ..no jest dosc dziwnie , malo kto ma taka tempke , wrecz sie nie spotkaam;-) trzymam kciuki aby bylo to co mysle:tak:

adolfinko- dziekuje za te slowa ale nie chce robic sobie nadziei i wole zaczekac do @,, czy rzyjdzie czy nie.. a @ przypada na 23 wrzesnia, wtedy bede na wczsach, wracam 24 i wtedy zovaczymy..:) :-D

reklama
Witam!

Podczytuję Was dziewczynki, ale coś czasu na pisanie nie mam...

Kinguś OGROMNIASTE GRATULACJE... fluidki wyłapane i mam nadzieję, że przyniosą mi szczęście, bo u mnie te milusie dni tuz tuz, a działac już trzeba:-D

Tikanis za Ciebie trzymam kciuki.... i czekam tylko na dobre wieści...

Do góry