reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
GRATULUJE PRZYSZLYM MAMUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilu19 kochana trzymaj sie, musi sie wkoncu udac!!

Fajnie ze mnie troche osob tu pamieta a ciekawa jestem co u asus ?? Zaglada tu jeszcze??

Powiem wam co u mnie rano sie wydarzylo....obudzilam sie o 8 patrze na koszule nocna a tu na wysokosci sutkow przezroczyste plamy i kilka mniejszych w kolorze zoltym :szok: To byla chyba siara choc nie jestem pewna czy w 18 tyg ciazy jest juz produkowany pokarm?? Dziewczyny moze wiecie co to moglo byc?? i czemu tak wczesnie??
Dzis mnie troche podbrzusze boli ale to dobrze to znaczy ze dzidzia rosnie :tak:

magdus ja czytalam, ze tak sie czsem zdarza w ciąży.Nawet w początkach...tylko nie trzeba tego wyciskac.No ale to moja wypowiedz, ale ja dzieci niemam to wiesz....ja nie kompetentna:-D:-D:tak:
a asus ma maluszka w brzusiu już!! tylko musi na siebie uwarzac i na to co je, bo ma problemy z cukrem.A ja Ciebie tez pamiętam!!! ty tez masz dzidzie w brzusiu, GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
rudka- dziekuje kochana za wspracie:)
eve84- no nie jak ty cos powiesz to od razu mordka sie smieje,,, gratuluje egzaminow,,, a co do szefowej niekrote takie idotki sa ze tylko prace widza.. moze zazdrosci ze mloda juz nie jest..:)
misza, moniau,, ogromniaste gratulacje,, :-D
lilu19- kochanie alez ty sie tym wogole nie przejmuj, wiesz co ma byc w tym miesiacu,, takze glowa do gory i mysl pozytywnie.. a skok tak jak dziewczyny pisza nie jest zawsze powiedziane ze nie jestes:):-D
olica- mi sie tez wydaje ze to zagniezdzenie bylo:-D
kingus- gratuluje mamusku takiej pieknej betki:-D

no a ja mam jakis dolek ze sie nie udalo.. mimo tego ze temperatura 39,00 , piersi nie bola.. jedynie w piatek i sobote czulam bole podbrzusza,, ciagniecie w pachwinach - tego jestem pewna na 100% ale nie wiem czy to oznaka ciazy czy owulki.. hmm:/ :baffled: jednym slowem mam jakiegos dolka,,, do @ zostalo jeszcze tyle dni, tyle jeszcze musze czekac:baffled: az do 25:baffled:

bablyss poszperalam troche w internecie i faktycznie jest to spowodowane tym ze piersi przygotowuja sie do produkcji pokarmu, niektore dziewczyny mialy taki "wyciek" ;-) juz w 3 miesiacu ciazy. Musze kupic wkladki laktacyjne lub zwykle płatki kosmetyczne. Pytalam o asus bo z tego co pamietam jestesmy mniej wiecej w tym samym tyg ciazy i zastanawialam sie co u niej? Ale juz wiem ze jest wszystko dobrze. Pozdrawiam

Witajcie!

moniau, miszagratuluję mamuśki:tak::tak:
kinguśbetka piękna:-D
lilu kochana nie martw się i na Ciebie przyjdzie kolej, a zobaczysz, że już całkiem niedługo:-). Powiedziałam tak niedawno do kinguś i prosze szast prast i są dwie piękne krechy:laugh2:

A ja uroczyście oświadczam, że moje wyniki wyszły super!!!:-D:-D:-D Markery nowotworowe bardzo niziutkie i w normie, cholesterol i morfologia piękne i książkowe!!!:laugh2::laugh2::laugh2:. Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Przed ósmą pojechałam do szpitala na pobranie krwi i myślałam, że będę musiała czekac do jutra na wyniki (chyba bym oszalała z niepokoju), ale na szczęście od 14 można było odbierac już. Byłam przerażona i wziełam ze sobą mężulka i przyjaciółkę. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze:laugh2:, teraz tylko muszę pozbyc się farmakologicznie tego dziadostwa i kontynuowac staranka:tak:. Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie:-D. Jesteście kochane!
Veritaserum71 witaj w tym wspaniałym gronie!
Zapomniałam dodac, że dostałam dziś podwyżkę, ale mogę się dopiero teraz z niej cieszyc bo wcześniej nie było mi do śmiechu:-). Superowy ten poniedziałek!!!

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem własciwie kiedy miałam owulacje, jakos w tym miesiącu nie mogłam jej coś zaobserwować.
Okres mialam 14 sierpnia i od przedwczoraj mocno mnie bolal brzuch i cycki staly sie twarde jak nigdy-wiecie tak aż bardzo mocno.Sutki tak bolą ze nawet nie mogę się dotknąć.
Na dodatek mialam dziś egzamin na prawko i zdałam za pierwszym razem/....
Nawet nie umiem się cieszyć bo własnie wyszłam z toalety i mam leciutko zabrudzoną wkładkę :((((
Nie wiem co to może byc, na okres to zawcześnie, a między okresami nigdy nie miałam plamień..... bardzo się boję, że to poronienie o ile oczywiście zdążyłam być w ciąży...
Testowanko mialam robić 20 września......
Powiedzcie mi prawdę na co wam to wygląda-proszę....

Jak na mój gust to za wczesnie na popronienie. Ja bym raczej sugerowała albo zagnieżdżanie się albo jakies perturbacje hormonalne. Bardzo Ci zalezy na zaskoczeniu i obawiam sie, ze Twój organizm przez to wariuje. Musisz troszkę wyluzowac. Trzymam kciuki by to był znak na fasolkę, ale jeżeli nie,to po @ wybierz się do ginka, niech sprawdzi co się tam dzieje :-).

Po 13 zadzwoniłam do przychodni pani powiedziała mi wynik i chciałam Wam napisać a mi komputer padł ale teraz udało mi się go włączyć to szybko piszę.
Betka 78,4 mam tylko nadzieje, że pani się nie pomyliła :baffled: Jutro powtórzę betke i zobaczymy czy rośnie. Trzymajcie kciuki ;-)

Trzymam, trzymam. A czy mi sie wydaje, czy u Ciebie w tym cyklu były 2 jajeczka gotowe do akcji?

Madzio1980 bardzo się cieszę, że wyniki są ok :-).

ojejciu dziewczynki:// od 2 godzin strasznie boli mnie pachwina.. okropny rozciagajacy bol...tempka 36,9 mierzona o godz. 5 zaraz po przebudzeniu, 2 dni temu bole podbrzusza.. myslicie ze te bole pachwiny to dobry znak?? ja jakos mam zle przeczucia ze sie nie zalapie..::baffled:

reklama
Kingus sloneczko napewno zafasolkowana jestes :) kurcze kiedy przylaczysz sie do mojowych mamus ?
Czekam żeby lekarz potwierdził i się wpiszę ;-)

A ja uroczyście oświadczam, że moje wyniki wyszły super!!!:-D:-D:-D Zapomniałam dodac, że dostałam dziś podwyżkę, ale mogę się dopiero teraz z niej cieszyc bo wcześniej nie było mi do śmiechu:-). Superowy ten poniedziałek!!!
No widzisz nie było się czego bać teraz już będzie tylko lepiej. Gratuluję podwyżki ;-)

JTrzymam, trzymam. A czy mi sie wydaje, czy u Ciebie w tym cyklu były 2 jajeczka gotowe do akcji?
Tak były dwa :tak::tak:
ojejciu dziewczynki:// od 2 godzin strasznie boli mnie pachwina.. okropny rozciagajacy bol...tempka 36,9 mierzona o godz. 5 zaraz po przebudzeniu, 2 dni temu bole podbrzusza.. myslicie ze te bole pachwiny to dobry znak?? ja jakos mam zle przeczucia ze sie nie zalapie..::baffled:
Wiesz jak ja miałam takie bóle to podejrzewali, że to wyrostek ale tam chyba ból promieniuje na nogę. Przy wyrostku jest chyba wysoka gorączka. Ale z całego serca życzę Ci żeby to była fasolka ;-);-);-) Pewnie urządza sobie mieszkanko :-)

Ostatnia edycja:
Do góry