Kosinka94
Moderator
Malina daje lepsze przełamanieEj, ale to jest myśl - malina albo borowka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Malina daje lepsze przełamanieEj, ale to jest myśl - malina albo borowka!
U nas dziś to samoOni mają obowiązek . Nie ma jak jechać /zajechać bo np boi się z że zakopany samochód będzie? Paczka w rękę i musi śmigać choćby miał iść 500 metrów z buta, serio.
U Nas sypie i sypie![]()
U nas dziś to samoaż po całym dniu na nogach jeszcze dzieciaki wyciągnęłam ma snieg po 17
Zobacz załącznik 1729145
My też wczoraj poszliśmy pod wieczór na dwór. Sanki i te sprawy. Mój mały na dobrą sprawę nie wie co to śnieg bo co tego śniegu było w zeszłym roku, prawie nicMoje dziecko wczoraj pol dnia na dworze, jak nie bedzie z tego choroby to bedzie cud, ale trudno, ten snieg ostatnio to i raz do roku u nas przychodziwrocil mokry, zimny, prosto to cieplej wody do kapania
![]()
Mi też , mi też!! Tylko, że to ja z chęcią bym poszalała a nie ma jak bo wyglądam już jak wielka bombka choinkowa xDMi się marzy szaleństwo na śniegu, ale jeszcze chwilę muszę poczekać.
W ubiegłym roku to byłam już na końcówce, a i tak na sankach zjeżdżałamMi też , mi też!! Tylko, że to ja z chęcią bym poszalała a nie ma jak bo wyglądam już jak wielka bombka choinkowa xD
Oj kusisz musisz, wariatkaW ubiegłym roku to byłam już na końcówce, a i tak na sankach zjeżdżałam![]()
Pod koniec to ja i pajacyki i gwiazdy bym robiłaW ubiegłym roku to byłam już na końcówce, a i tak na sankach zjeżdżałam![]()