reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

czesc dziewczynki
KINGUŚ o jeejku! może to blizniaki???!!!!!!!!!!!! ale będzie super!!!!!!!!!:-D:tak: o mamo!!!!!żeby to blizniaczki byly! a ja Ci życzylam blizniakow, a moje zyczenia byly bardzo szczere!!!

katerzynka, 29 lat to starosc?:-D nie bądz tak pesymistycznie nastawiona, to dopiero pierwszy cykl.Nie zawsze dostaje się odrazu to czego się chce, nie wszystko mozna miec tak latwo...Ja mysle ze niedlugo będziesz bardzo szczesliwa i zapuscisz nam tu wiruski, jak np. Kingus:tak::-D

lilu Ja sadze ze to dziwne nie jest, ze dziewczyna ktora zalozyla rodzine chce miec dziecko.A to 21 lat to zamalo na dziecko?:-D
A teraz to wogole jest tak, ze obowiazkiem jest kariera, sukces taki bądz inny,100 powodow na nie.Bo ciąża przed 30-tką jest passe...
No a potem problemy...(nikogo nie obrazajac, zwlaszcza nasze "staruszeczki":laugh2:)
marzenixx fajnie ze jestes...opowiadaj jaki i co!a moze jtam jakas pamiątka po nocy poslubnej zostala??:tak:;-)
Ja jestem dzis szczesliwa bo jezdzilismy po sklepach za dzrzwiami wejsciowymi i glazurą do łazienki do naszego domku:tak: Musze się wam pochwalic że idzie wszystko wspaniale i szybciutko i jestem bardzo szczesliwa bo się poewnie wprowadzimy na zime:tak::-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Na wstępie pozdrawiam ciepło wszytskie "staraczki" ;-)
Zdecydowałam się do Was dołączyć...
z mężem stramy sie o dziecko 2 miesiąc... w sumie mieliśmy od razu po ślubie ale ze względu na moją pracę odłożyliśmy starania o rok... no i teraz bierzemy sie ostro do roboty... w zeszłym miesiącu się nie udało więc tym razem uzbroiłam się w kilka opakowań testów owulacyjnych (mam nieregularne cykle) no i teraz czekam co z tego wyjdzie :-p

Trzymam kciuki za Wasze starania :biggrin2:

Kurcze, właśnie sama nie wiem, troche mnie kłuje w okolicy jajników ale poza tym chyba nic, często chodzę do łazienkie ale to u mnie akurat norma :tak:
Rany, już chciałabym wiedzieć co i jak...

Dziewczyny, czy ktoras z Was leczy sie moze na niedoczynnosc tarczycy?

Zastanawiam sie czy fakt, iz od lat biore leki moze miec jakis wplyw na wynik testy (znowu ta glupia nadzieja :wściekła/y:)

Wiem ze nadczynnosc moze dac nieprawdziwy wynik pozytywny, ale czy z niedoczynnoscia jest na odwrot?
Pytam, bo mojego endokrynologa widuje 1-2 razy do roku, a kolejna wizyte bede miala dopiero w grudniu (mialam nadzieje, ze z dzieckiem;-), ale coz..) wiec nie bardzo mam sie kogo zapytac ( a w Ire zapewne nie wiedza co to endokrynolog:baffled:)

U mnie nie wpłynęła nigdy w ten sposób, przy 3 ciążach zawsze wychodziły II, tylko po porodzie jakoś 4 miesiące jak miałam jeszcze wszystko rozchwiane to wyszedł mi test pozytywny mimo iz nie byłam w ciąży.
Ale jak zajdziesz w ciążę, to bedziesz musiała kontrolowac hormony tarczycy, robic badanie mniej wiecej co 6 tygodni i w razie potrzeby zwieksza dawkę leków.

Lilu mam już wynik 1.238 :-D:-D Mam nadzieje, że dobrze rośnie.

Ja mam 24 lata:-)

No to moje gratulacje, pieknie betka rosnie :-). Teraz czekam na wieści po wizycie i wstawiam wtedy 2 kreseczki na listę :-D.

Ja jak udało mi się zajś w ciąże z Jankiem miałam 25 lat, a starania zaczęłam przed 24 urodzinami.

kingus- piekna betka.. chyba to beda bliznieta:) ja sama jestem blizniaczka jednojajowa,, :)) mialam identyczna siostre:)) :-D anie :-D

a u mnie 20dc,,w 15,16 byly orkopne bole podbrzusza :-D dwa dni pozniej pachwiny:-D tempka rosnie, dzis rano 37,1 a wczoraj ku mojemu zdziwieniu rano tempka byla 37,, a wieczorem 37,8 szok taka wysoka??:szok:
Mój M mówi, że to będą bliźniaki albo trojaczki to mu kazałam zbierać kasę na operacje brzucha ;-);-)
No czekamy co wyniknie z tej Twojej temperaturki ;-):tak:

A ja coś dzisiaj dołka załapałam. Chyba taki dzień beznadziejny bo widzę, ze więcej takich osób jest. Ale tak użalając się nad sobą pomyślałam, że może fasolka pojawi się w tym miesiącu - i to bedzie taki rocznicowy prezent. Oby tak było...

Proszę się nie załamywać ;-);-) Uda się może już niedługo :tak::tak:
czesc dziewczynki
KINGUŚ o jeejku! może to blizniaki???!!!!!!!!!!!! ale będzie super!!!!!!!!!:-D:tak: o mamo!!!!!żeby to blizniaczki byly! a ja Ci życzylam blizniakow, a moje zyczenia byly bardzo szczere!!!

Ja jestem dzis szczesliwa bo jezdzilismy po sklepach za dzrzwiami wejsciowymi i glazurą do łazienki do naszego domku:tak: Musze się wam pochwalic że idzie wszystko wspaniale i szybciutko i jestem bardzo szczesliwa bo się poewnie wprowadzimy na zime:tak::-)
No zobaczymy w następny czwartek idę do lekarza :-) To czekamy na zdjęcia domku :tak:

Cześć dziewczyny!
z mężem stramy sie o dziecko 2 miesiąc... w sumie mieliśmy od razu po ślubie ale ze względu na moją pracę odłożyliśmy starania o rok... no i teraz bierzemy sie ostro do roboty... w zeszłym miesiącu się nie udało więc tym razem uzbroiłam się w kilka opakowań testów owulacyjnych (mam nieregularne cykle) no i teraz czekam co z tego wyjdzie :-p
Witaj:-D Trzymam kciuki za teścik ;-);-)U mnie było na odwrót to mąż kazał czekać a ja bym dawno parę testów zrobiła ;-) Czekamy na wieści

reklama
to ja prawie jak wasza mama jestem:):)

żartuję.

)
ojejku ale z was staruchy, jak Ty Kasiu mama to ja babcia, mam 31 a juz prawie 32 :baffled:

Cześć dziewczyny!

Trzymam kciuki za Wasze starania :biggrin2:
witaj kolejna Kasiu obys szybko uciekla z tego watku ;-)trzymam kciuki za staranka

Do góry