niezapominajka876
Fanka BB :)
Wyniki są?I godzina 15 a wyników brak.
Ja pierdziulam. Jakiś serio mało udany dzień mieli... Zawsze szybko było.
Ja mam dziś jakiś słaby dzień. Byle przeżyć do spania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wyniki są?I godzina 15 a wyników brak.
Ja pierdziulam. Jakiś serio mało udany dzień mieli... Zawsze szybko było.
Wyniki są?
Ja mam dziś jakiś słaby dzień. Byle przeżyć do spania.
A może takie spojrzenia 30+ wynikają z tego, że też sie starają, a im nie wychodzi?Znaczy, ja w sumie od starszych nigdy nic nie słyszę, ale to kobietom najbardziej gęby wykręca
Mężczyźni zawsze chętnie wpuszczają i sami proponują, ale kobiety to stan umysłu, szczególnie te 30+![]()
A może takie spojrzenia 30+ wynikają z tego, że też sie starają, a im nie wychodzi?
Nie zrozum mnie źle, kobiety mogą różnie reagować na ciążę innych. Zwłaszcza w fazie starań, to forum jest tego najlepszym przykładem.
No tu się zgodzę, że reakcje są skrajne, co też mi to forum pokazało.A może takie spojrzenia 30+ wynikają z tego, że też sie starają, a im nie wychodzi?
Nie zrozum mnie źle, kobiety mogą różnie reagować na ciążę innych. Zwłaszcza w fazie starań, to forum jest tego najlepszym przykładem.
Oj to też, ja jestem zasłużonym honorowym krwiodawcą co oznacza, ze do specjalisty mogę poprosić o pierwszy możliwy termin. W kolejce po krew tez czasem korzystam. Wzrok ludzi wtedy bezcenny.Oj szczerze myślę, że to raczej jest kwestia tego, że ciężarna nie jest komfortowa dla społeczeństwa. Trochę jak np honorowy dawca, kiedy przyjdzie do laba i ogłosi, że wchodzi bo może to wszyscy się gotują. No i ciężarne to podobny wymiar "ciężaru", jesteś no i nie daj Boże, że komuś się wetniesz.