reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

@93kora Ja dzisiaj nastałam się jak zwierz, jeden pan mnie w końcu wpuścił. Wolę chyba dłużej czekać na wyniki w Alab ale wchodzić na numerku z C. 🙄
Nie widzą brzucha czy co?
Ja jak idę do diagnostyki to ogólnie jak jest dużo ludzi to zaraz mój numerek wywołują, może mają jakiś system dla ciężarnych czy co? 🤷🏻
Nie chcij wiedzieć ile już dostałam na głowę od babć i dziadków tam.

reklama
Nie widzą brzucha czy co?
Ja jak idę do diagnostyki to ogólnie jak jest dużo ludzi to zaraz mój numerek wywołują, może mają jakiś system dla ciężarnych czy co? 🤷🏻
Nie chcij wiedzieć ile już dostałam na głowę od babć i dziadków tam.

Po prostu społeczeństwo ma to w dupie, panie w rejestracji również 😁

Po prostu społeczeństwo ma to w dupie, panie w rejestracji również 😁
No i to jest przykre bo np nie każda ciężarna jest w stanie tyle wytrzymać. Jak wysoka już ciążą a miejsca zajęte (zazwyczaj tak jest) to przecież można aż omdleć w kolejce.
Ja rozumiem tych starszych ludzi ogólnie, też mają swoje "słabości" no ale bądź ludziem dla ludzia.

Co do przepuszczania w kolejce to mnie często przepuszczali i w pierwszej i drugiej ciąży, czy to w laboratorium czy w sklepie 😊
Ja zazwyczaj chodzę do jednej biedronki i do Kauflandu.
Tam jak już wiedzą ,że w ciąży jestem to same mówią "ta pani przodem idzie bo w ciąży jest" ale to zależy jaką kasjerka/kasjer 😁

Znaczy, ja w sumie od starszych nigdy nic nie słyszę, ale to kobietom najbardziej gęby wykręca 😁
Mężczyźni zawsze chętnie wpuszczają i sami proponują, ale kobiety to stan umysłu, szczególnie te 30+ 🤣

reklama
Ja w sumie zawsze miałam wkurzenie na wszelkich cwaniaków.
Dzień dobry ja tylko zapytać - dzien dobry ja tylko oddać kleszcza ;P a potem Ci wejdzie i siedzi 30 minut, w ramach tego "ja na moment"

Do góry