reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

imagination przecież przy panujących temperaturach ona ma obowiązek już grzać, no ale prywaciarz może wszystko..ja już dawno zrobiłambym rozrbój w jej biurze:tak:a już na pewno zaniosłabym jej rachunki za recepty:wściekła/y:

reklama
imagination przecież przy panujących temperaturach ona ma obowiązek już grzać, no ale prywaciarz może wszystko..ja już dawno zrobiłambym rozrbój w jej biurze:tak:a już na pewno zaniosłabym jej rachunki za recepty:wściekła/y:
ubieram się ciepło i leżę w pościeli, więc nie ma tragedii. Ale na pewno nie omieszkam poruszyć tego tematu przy najbliższym spotkaniu:dry:

Ale mnie ta ręka poparzona boli:-:)-(i chyba spuchła jakby:confused:
słyszałam, ze jak sie kobieta w ciąży poparzy, to potem dzidziuś ma ślad w tym samym miejscu... ale u mnie to chyba za wcześnie:confused:

ubieram się ciepło i leżę w pościeli, więc nie ma tragedii. Ale na pewno nie omieszkam poruszyć tego tematu przy najbliższym spotkaniu:dry:

Ale mnie ta ręka poparzona boli:-:)-(i chyba spuchła jakby:confused:
słyszałam, ze jak sie kobieta w ciąży poparzy, to potem dzidziuś ma ślad w tym samym miejscu... ale u mnie to chyba za wcześnie:confused:

też tak słyszałam ale ja w to nie wierze

ja sie w ciąży poparzyłam a Maciuś śladu nie ma, to kolejny przesąd w stylu "nie noś nic na szyi , bo się dziecko pępowiną owinie:szok:" (szczególnie przydatny w zimie:cool2:)

Iwonaka spróbuj może najpierw castagnus i testy owu :tak:

Moja mama bedac w ciazy z moja siostra tez sie oparzyla i siostra ma w tym samym miejscu ale nie blizne tylko myszke :sorry2:
nie wiem czy cos w tym jest, ( bynajmniej nie w kazdym przypadku) ale ja tez w zabobony nie wierze
:no:

Co do CASTAGNUSA to ja go biore ale dopiero pierwszy cykl, wiec duzo sie na jego temat narazie nie moge wypowiedziec, ale owszem tez polecam bo sprobowac zawsze mozna :tak:

Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja firma dla ktorej pracuje traci kontrakty od przyszlego tygodnia ze szkolami ( a ja wlasnie w szkole pracuje ):-( zostane bez pracy:shocked2: :wściekła/y:

ciekawe dlaczego?:-)

a dlatego że piszesz długi posty i jakoś tak lekko mi się je czyta ;-) życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak: dbajcie o siebie :tak: a tym powiązaniem poparzenia z dzidzią się nie przejmuj ...ja też w te przesądy nie wierzę :cool2: a jak boli to chyba trzeba w aptece o jakąś maść na oparzenia poprosić o ile nie jest to nic dużego i obędzię się bez kontaktu z lekarzem :no: ale napewno będzię dobrze.:-D

Kurcze jak ostatnio tu pisałam to było tak cieplutko a teraz brrrr :no: aż dziwne że ja się jeszcze nie przeziębiłam :szok::-D

Mykam obiadek zrobić :tak: buziakiiiiiii :-D

Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja firma dla ktorej pracuje traci kontrakty od przyszlego tygodnia ze szkolami ( a ja wlasnie w szkole pracuje ):-( zostane bez pracy:shocked2: :wściekła/y:

nie martw sie kochana, zwykle takie wydarzenia wbrew pozorom niosą zmiany na lepsze :tak:, może czeka na ciebie lepsza praca a może urlopik macierzyński :sorry2:, życzę ci i jednego i drugiego :-D

nie martw sie kochana, zwykle takie wydarzenia wbrew pozorom niosą zmiany na lepsze :tak:, może czeka na ciebie lepsza praca a może urlopik macierzyński :sorry2:, życzę ci i jednego i drugiego :-D

Dziekuje kochana :-D:-D:-D
Rozmawialam z moja menadzerka i powiedziala ze postra sie mi zalatwic jakis inny kontrakt w mojej firmie, ale to nie jest jescze nic pewnego na 100 % ostatnio cos maja wiecej strat niz zyskow :dry::baffled:
A jak nie to bede musiala szukac czegos innego, a tu tez juz tak ciezko o prace ze :szok:

Dziekuje kochana :-D:-D:-D
Rozmawialam z moja menadzerka i powiedziala ze postra sie mi zalatwic jakis inny kontrakt w mojej firmie, ale to nie jest jescze nic pewnego na 100 % ostatnio cos maja wiecej strat niz zyskow :dry::baffled:
A jak nie to bede musiala szukac czegos innego, a tu tez juz tak ciezko o prace ze :szok:
Będzie dobrze:tak::tak: Będziesz myślami gdzie indziej i zanim się obejrzysz pojawi się mała fasolinka. Jestem zwolenniczką pozytywnego myślenia ;-)

A ja znowu odliczam czas do usg jeszcze tylko 8 dni...

reklama
Do góry