Leila 83 nie ma sensu robic testu w 19 dc nic ci nie wyjdzie...zrób sobie bete 25 dc i może już wyjdzie coś :-)
Bez sensu, ze pisza na opakowaniu, ze wykrywa ciaze po 2-3 dniach. To troche mylące. Dzieki za rady :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leila 83 nie ma sensu robic testu w 19 dc nic ci nie wyjdzie...zrób sobie bete 25 dc i może już wyjdzie coś :-)
Madzio ale BB to najlepszy nałóg...;-)chyba się uzależniłam od naszego forum.
Kinguś trzymam za Ciebie mocno kciuki! Wracaj do nas szybko i bądz silna... Zgadzam się z dziewczynami, że na pewno los Ci wszytsko wynagrodzi i bedziesz niedługo szczesliwa mamą!Jest miejsce, idę na 19. Trzymajcie kciuki żebym szybko wyszła![]()
Czekamy w takim razie na wieści...Hej Laski :-)
No i za 1,5h na usg... Jakoś się trochę denerwuję... Może nie do końca tym czy z Dzidzią wszystko ok, jak tym całym badaniem... Boję się troszke... I mam nadzieję, że Maluszek zdrowo rośnie i jest JEDEN:-)
Opiszę wsio jak tylko wrócę do domu i dopadnę neta:-)
3majcie mocno kciuki by wszystko było jak najlepiej, ja tymczasem zmykam pod prysznic i przyszykować się do badania:-)
PS. A podczas badania będę widzieć monitor i co się tam we mnie dzieje???
Ciekawi mnie to wszystko... A najgorsze jest to, ze muszę być napojona, a ja ciągle biegam siusiu i boję się, ze się posiusiam na leżance:-)
No cóż... niestety na weselu chyba nie zaszalejeszCześć Dziewczyny! Jestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko zebym do Was dolaczyla. Od 2 cykli staramy się o fasolkę. Marzy mi się dziewuszka. W każdym razie w tym miesiącu zaeksperymentowałam po raz pierwszy z testami owulacyjnymi, ale przy 6-tym już mi cierpliwości zabrakło - jednego dnia miałam 2 kreski prawie tego samego koloru, a już następnego "ta" kreska była koszmarnie blada. Mocz nie był rozcieńczony, bo pilnowałam. Generalnie mam nadzieje, ze jakim cudem zafasolkowałam, aczkolwiek objawów nie mam zadnychGeneralnie chodze podminowana, bo tak bardzo bym chciala....... Mężowi nie zalezy tak bardzo na dzieciaczku (ma inne marzenia, np. dalekie podróże) i czuje sie w tym wszystkim troche osamotniona. Mąż mówi, ze wprowadzam terror w domu i generalnie nie wychodzi nam za bardzo przytulanie w "tym" czasie (mąż czuje się zestresowany). Chcialam sie Was doradzic w kwestii testow ciazowych, ktore wykrywaja ciaże po 2-3 dniach od zaplodnienia. Czy wierzycie w takie testy? Korci mnie, zeby sie przetestowac w 22 dc (mam dzis 19dc, a przytulanie było w 13-tym, cykle 27-30 dniowe). Myslicie, ze już by test coś wykrył? Chciałabym wiedziec, bowiem w weekend szykuje mi sie weselicho przyjaciółki i nie wiem czy mogę sie napic za szczescie mlodej pary
![]()
Pozdrawiam serdecznie wszystkie starające się![]()