Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

witm was drogoe pani... chcialabym sie do was zapisac i prosic o jakies rady od 7 miesiecy staramy sie o dzidzie z mezem i nic![]()
Kobietki właśnie przeczytałam ze od luteiny można utyć?..Czy któraś z Was może tego do świadczyła? Czy raczej chodzi o zatrzymanie wody w organizmie...? ....
![]()
ale zmienilam na duphaston i bylo ok 
;-)
:-)

U was też tak brzydko? Jutro chyba pojadę na zakupy, żeby sobie trochę humor poprawić;-)wiecie co , to jest nagorsza katorga... siedziec za granica i nie moc zrobic zadnych badan. ja zeswiruje, bo tyle sie naczytam na temat tych hormonow, badan,tak wam zazdroszcze wizyt u gin, wynikow i intrpretacji badan itp , a sama nie mam jak porobic tych badan. ktos z was pisal ze w uk nie mozna pojsc i po prostu zrobic sobie badan.gdyby mozna bylo to z wielka radoscia bym pobiegla, cena nie mialaby zadnego znaczenia.
ojejeju, musze czekac do grudnia kiedy pojade do polski, nie na dlugo, ale postanawiam ze zrobie jakies badania w kierunku staran o dziecko.
powiedzcie co mi proponujecie? sprawdzic hormony, czy mam owulacje, moze nasienie mezczyzny ;-)? te badanie hormonow to robie wszystkie z krwi? po skierowaniu od jakiego lekarza, platne? jak myslice po tych kilku badaniach- hormony, owu... bedzie to dobry krok na przod, czy cos jeszcze waznego powinnam zbadac?
sory, ale ja maruuuuuuuuuuuudze![]()