reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Ojej Lilu
Wiecie dzis koleżanka mi mówiła, ze spotkała znajomą na cmetrarzu 1 .11. i ta jej lamentowała, ze jest w trzeciej ciaży, była rozczarowana, załamana itd.
A we mnie sie gotowało normalnie, dlaczego to jest takie nesprawiedliwe:-:)zawstydzona/y::-(, tak sie staramy, drżymy nas sobą, nad objawami, czekamy na owu ,liczymy dni i tylko wkółko testy ciązowe :unsure:i testy owu:unsure: i NIC a ta płacze, ze jest w ciaży ZAŁAMKA.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A za dzidzię oddałybyśmy wszystko...... :rolleyes2::sad::sad::rolleyes2:
Niektórzy nie doceniają i nie ciesza sie tym co mają:dry::nerd::dry:

nie doceniają tego co mają... może kiedyś zrozumieją, jakimi są szczęściarami
:-:)-:)-(

Dziewczynki a pisałyście juz do Św. Mikołaja, bo słyszałam, ze u kogo zawiodły bociany w tym roku, to można sie w tej sprawie odwołać do Św. Miłołaja, on już szykuje listy prezentów co dla kogo, a jeśli chodzi o fasolki to tylko trzeba wpiać ile ma ich byc,;-):-);-)
[/B][/I][/U][/COLOR]

Chyba na serio trzeba coś napisać do św Mikołaja... Chociaż ja bym bardzo chciała zrobić mojemu tacie prezent na imieniny (Andrzejki), bo on już tak bardzo chciałby mieć wnuczka/wnuczkę... Może na 30 listopada się już uda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u mnie tym czasem zadnych oznakow ciazy,oprocz lekkiego bolu brzuszka.@ ma przyjsc 10 i napewno sie zjawi jak znam zycie.jak samopoczucie innych testujacych 10?napiszcie cos,razem zawsze razniej.buziaki!;-);-);-)

u mnie też nic... ale może to będzie fasolkowa bezobjawowa niespodzianka :-)

Witajcie i ja się dopisuje do starających. Jestem mamą 3 letniego Antosia i przyszła pora na starania o drugie dziecko. Od kilku dni nie mogę sobie miejsca znaleźć 7 listopada lub 8 testuję. Moje pierwsze przeczucie mówiło, że jestem w ciąży ale dzisiejsze pobolewanie brzucha mówi chyba się nie udało. Jak wy sobie radzicie z tym oczekiwaniem.?

Witaj katiuszka :-) ja to ledwo siedze i sie nogami zapieram żeby po teścik nie polecieć a testowanie mam dopiero 11 i tylko dni odliczam... ech jeszze tdzień...:baffled::baffled::baffled:
Tymczasem trzymam kciuki za Ciebie:tak::tak:

Dobrze ze ide do ginka , tyle miesiecy nieswiadomosci , ale faktycznie jak ostatnio udalo mi sie zajsc to byl 24 dc , czyli moze nie jestem bezplodna , oby to bylo prawdziwe odkrycie

Teraz to musi się udać:-):-):-) Bierz sie dziś z m do roboty :-):-):-)

Wyluzuj to najwazniejsze i sie nie nakrecaj , sama to przezylam mialam wszystkie ksiazkowe objawy i na 150% pewnosci i nic z tego nie bylo a rozczarowanie wielkie , teraz zadne objawy mnie nie obchodza zwlaszcza ze wyczytalam ze tak naprawde do 6tyg objawów nie ma a najaczesciej sa to nasze nadinterpretacje
tylko cierpliwosc cie uratuje ale kciuki trzymam mocno

Oj potrzebuje tej cierpliwości....:tak::tak::tak:

a co do facetów to moj by chyba oszalal jakbym mu wszystko mowila co tu pisze, tak chyba latwiej bo my sie akurat rozumiemy a oni to inny swiat

już widzę jaki moj m byłby zestresowany jakby sie dowiedzial o obserwacji sluziku i innych ciekawych rzeczach ;-)

Cześć laseczki;-);-)
Ja idę dzisiaj kupić test i co ma być to będzie zrobię go jutro rano i napisze po południu co mi wyszło. Mój M mówi że to już ale ja muszę sama sprawdzić:tak::tak:
Miłego wieczorku:-)

Trzymam kciuki MOCNO

A jutro wieeeelki dzień :-D:-D:-D:-D:-D USG:-D:-D:-D zobaczę już w pełnej krasie moje maleństwo :-D:-D:-D:-D Boziu, już doczekać się nie mogę:-D:-D:-D
Zrobię zdjęcie wyniku i się Wam pochwale :-D

Miłego podglądania fasolki :-):-):-)

Mój chce żebym mu chociaż posty swoje czytała, dobre żarty :-p skubaniec mi przez ramię czasem zagląda jak piszę.:-p

wszystkie chłopaki takie ciekawe :-)moj tez ciagle zerka co ja tu pisze i moówi żebym tylko o nim nic nie pisała :-D

ale ten czas sie ciagnie... jeszcze tyle dni do testowania... :-(
przepraszam za marudzenie ale komuś muszę postekac a m to nie zrozumie... :-(

reklama
Trzeba tu rozróżnić ektopie od nadżerki. Nadżerka to blizna powstała pod wpływem uszkodzenia mechanicznego - sex, tampony, bardzo częste infekcje a ektopia to stan nabłonka który sam się po jakimś czasie zmienia na prawidłowy. Może czasami pokrwawiac, głównie po szaleńczym sex-ie:-):-D;-):-D;-):-D:-)

A dziewczyny, wczoraj miałam okazję sprawdzić reakcję swojego psa do dziecka.... Był cudowny, lizał tą małą niunię po twarzy, po włoskach a ona nawet wsadzała mu rączki do pyszczka, a on NIC!;-) Nawet nie gryzł jej jak ja nosiłam dzidzie na rękach, tylko strasznie hałasował, ale nie gryzł jej - byłam taka zachwycona:-)

Lilu 19 widze ze dalej jedziemy na tym samym wozku. Ja dalej nie mam @ i jest to moj 54 dc. Ztey ze ja zadzwonilam 26.10 do mojego ginekologa i powiedzialam mu ze zaczyna mnie to wszystko juz wqu....(przepraszam za slownictwo) do po ostatim wywolaniu(ktore sie udalo)nastepna jeszcze nie raczyla przyjsc!! A on na to ze powinnam zrobic (nastepny z kolei zreszta) test i jak bedzie ujemny to znowu wywolujemy, wiec kazal mi tak jak ostatnio wziac orgamentil(mam nadzieje ze nie zrobilam bledu w nazwie) w chwili obecnej czekam na @. Castagnus mam brac nadal. Jak dostane@ chce sobie zbadac poziom hormnonow, bo czuje ze cos jest nie tak. Caly czas czuje sie taka spuchnieta :crazy::crazy::crazy:jak przed @, oblewaja mnie zimne poty(smieje se ze to moze juz menopauza:-):-):-):crazy::crazy::crazy:) A do tego przytylam 5 kg:crazy::crazy::crazy:.
Boze nigdy tak z utesknieniem nie czekalam na @:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pozdrawiam wszystkie staraczki i serdeczne gratulacje dla zafasolkowanych!!!

Wiem ze czesto sie nie udzielam ale codziennie bardzo uwaznie czytam wszystkie posty.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Trzeba tu rozróżnić ektopie od nadżerki. Nadżerka to blizna powstała pod wpływem uszkodzenia mechanicznego - sex, tampony, bardzo częste infekcje a ektopia to stan nabłonka który sam się po jakimś czasie zmienia na prawidłowy. Może czasami pokrwawiac, głównie po szaleńczym sex-ie:-):-D;-):-D;-):-D:-)

A dziewczyny, wczoraj miałam okazję sprawdzić reakcję swojego psa do dziecka.... Był cudowny, lizał tą małą niunię po twarzy, po włoskach a ona nawet wsadzała mu rączki do pyszczka, a on NIC!;-) Nawet nie gryzł jej jak ja nosiłam dzidzie na rękach, tylko strasznie hałasował, ale nie gryzł jej - byłam taka zachwycona:-)
wiem wiem nadzerka to tak naprawde nazwa potoczna , ja mialam przerost nablonka i datego mialam mrozenie ale u mnie bylo juz krytycznie kazdy seksik konczyl sie krwawieniem i do tego cala ciaze plamilam , dobrze ze Tobie dalo sie wyleczyc bo to nic fajnego.

Cześć Kochane Staraczki :-) dawno mnie tu nie było i sie troszke pozmieniało niestety jak narazie u mnie nic:angry::angry:staram sie z mężem już dłuższy okres i nic ciagle ta @@@:angry:teraz znów mi sie zaczeły dni płodne i zobaczymy mam nadzieje ze bedzie wreszcie niespodzianka pod choinke i wam tego tez zycze;-)

Ja miałam tej nocy sen, że jestem w ciąży i byłam u lekarza rodzinnego bo jakieś choróbsko mnie dopadło! Ogólnie wszystkie były miłe i pozytywne.:-)
Miłych snów o fasolkach kochane;-)

reklama
Phelania- w taki razie trzymam kciuki zeby sie udalo...moze w tym cyklu? :)
A ja jaz bedzie lista starączek 2009 to sie zapisze :) No chyba ze stchórze:-D:-D:-D

Do góry