reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dzieńdoberek - dziewczynki.
Jak tam samopoczucie. Ja wypróbowałam nowe metody na przytulanko. Wiecie, ze mój M pierwszy raz po przytulaniu nie chciał spać:rofl2:
Niedługo do pracy.....:-p
Zmieniliśmy z M strategię. Teraz nie celujemy w dni płodne, nie planujemy synka - oczywiście M bardzo na to liczy - będziemy w możliwych dniach płodnych kochać się co dwa dni a może przytulanko da efekty.
Oczywiście międzyczasie codziennie prowadzę samoobserwację - temp., śluz, szyjka mac. Wszystko sobie dokładnie zapisuje. Mam nadzieję, że owulka wystąpi. Objawy mówią, ze być może...:confused:
Mam nadzieje, ze to wszystko da efekty, a jeszcze dodatkowo spałam całą noc z pupą na poduszce........:-) Okropnie niewygodnie:-p
A to na cały dzień::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witajcie !!!

Ja się dzisiaj lenie wiec troszkę wam tu naskrobię :tak:

Lilu słoneczko jest mi bardzo przykro...zresztą jak wszystkim tutaj :-:)-:)-(
Ale ja bardzo bardzo bardzo wierzę w to że teraz się to wszystko odmieni na lepsze ..... zresztą ja cały czas myślę że ty już masz fasolkę pod serduszkiem :tak: no bo ja też widziałam na tym zdjęciu tą drugą kreseczkę :tak::tak::tak:
Trzymaj się kochana ;**** będzie dobrze :tak:

Neniuś ucałuj Darię i życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia :tak::tak:
Kinguś pogadaj z tym Twoim kompem ...niech on już nie robi strajków hehe :-D
Imagination gdzie Ty się podziewasz??? Jak się czujesz ?? ;-)
Tikanis wytrzymaj ...pewnie już niedługo te mdłości się skończą i będziesz mogła w pełni cieszyć się dzidzią:tak::tak:
Eve co tam u Ciebie?? Jak piesek rozrabiaka?? hehe

Pozdrawiam was wszystkie i buziam mocno ;*********

Witam sie i ja z rana :tak:
malwina :):) psinka grzeczniutka jak nie wiem chyba daltego ze go zostawilismy na 4 dni i teraz steskniony to i posluszny :tak: a ja sie rozchorowałama .... migdał tak mi daje popalić ... i łamie w kosteczkach... główka boli .... co za los...:-(
kochana życzę miłego lenistwa :tak:
a tak na marginesie mam do oddania 1.5 miesięczną sunie wielkosci dloni sliczna i uwielbia ludzi !!! urosnie mniej wieciej do wielkosci sporego jamnika (ale bedzie krotsza :-D) zabrałam ja od moich teściow bo czekała ją tam taka sama smierc jak jej 6 rodzeństwa..... jest prześliczna wygląda jak miniatura owczrka kaukazkiego :tak::tak::tak: w sobote jade z nia do weta i zobaczymy co powie :nerd:
nenius zdrowka dla Darii !!!
niunia27 życzę aby nowa stratego jak najszybciej zaowocowała SYNKIEM :-D
tikanis bidulko ty nasza!!! a sio wstretne nudnosci i duszności!!! :angry::angry: ... oby poskutkowało :-D tak zerknełam na suwaczek WOW toż to prawie 12tc !!!! zaraz powinny te wsie okropne dolegliwosci minać!!!!:tak:;-)
Lilu takiego kierowce to sama bym gołymi rękami udusiła!!!!! no normlanie noż mi sie w kieszeni otwiera jak słysze takie rzeczy!!!! tyle sie trąbi w telewizji o pijanych kierowcach itp a tu taki jak filip z konopji sie wyrwie ... :crazy::crazy::crazy: mam tylko nadzieje ze dostanie sluszna karę !!!!:baffled: trzymaj sie słoneczko!!!! :sorry2: (i dbaj o siebie.. :tak:)
adolfinko i ciebie tez tu trzeba pilnować!!!! :wściekła/y: co to za test ... nie ładnie!!!! :-p trzymam kciuki za ten drugi (zrobiony w porę) z pieknymi II

A ja też się witam
Właśnie skończyłam jeść śniadanko i poczytałam wszystko co pisałyście, właśnie mi szwagierka pisze o jakiś tabletkach przyśpieszających zajścia więc napisze wam nazwę wieczorkiem albo jutro rano.
Ja też z moim M zdecydowaliśmy się że będziemy się starać co 2 dni bo codziennie to można zwariować. Kiedyś liczyłam sobie dni płodne a teraz tego nie robię ponieważ mnie to dobijało i myślałam cały czas o tym teraz podeszłam to tego na luzie.
Dodam że brałam tabletki anty przez 4 lata.

i ja sie z Wami witam, oczywiście zanim mnie znowu wyrzuci z neta zdążyłam się przywitać i lecę nadrabiać ........ :tak::-D:tak:

PS. a ja nadal czekam ....... :tak:

Cześć dziewczynki,
ale ładne słoneczko dziś świeci... optymistycznie dzień sie zapowiada :-)
U mnie @ pełną parą :-) ale już niedługo się skończy i znów przytulanki :-):-):-)

Jasne -posprawdzaj sobie jutro (wlasciwie juz dzisiaj) laboratoria - ktore je robia i popytaj jakie sa ceny, bo podobno sa czasem duze rozbieznosci cenowe, a przeplacac nie warto.
A i skoro i tak maja Ci pobierac krew do hormonkow to od razu mozesz tez sprawdzic sobie cholesterol - bo przy PCO jest zwykle podwyzszony.
Mam nadzieje, ze wszystko jednak bedzie u Ciebie w normie a badanka tylko Cie uspokoja i moze potem-jak sie juz nie bedziesz tym stresowac - to bedzie latwiej o fasolke - tego ci zycze!
.

Dziękuje Ci kochana za ciepłe słówka, cholesterol też zbadam, dziękuję za radę :-)

Pysiu, trzymam kciuki żeby te twoje dolegliwości wszystkie to nie na @ były tylko na dzidziusia

Miłego dnia :-D

Cześć dziewczynki,
ale ładne słoneczko dziś świeci... optymistycznie dzień sie zapowiada :-)
U mnie @ pełną parą :-) ale już niedługo się skończy i znów przytulanki :-):-):-)

Dziękuje Ci kochana za ciepłe słówka, cholesterol też zbadam, dziękuję za radę :-)

Pysiu, trzymam kciuki żeby te twoje dolegliwości wszystkie to nie na @ były tylko na dzidziusia

Miłego dnia :-D

Dziękuję aguś za wsparcie, narazie oki @ nie ma ale to chyba dlatego że późno miałam owu, bo dopiero 19 dnia cyklu, dlatego myślę, ze @ sie opóźnia.

Dziewczynki czy to, że późno było owu u mnie moze to być przyczyna tego, że spóźnia mi sie @:confused::confused::confused:,
Jest jakaś konkreta ilość dni od owu do miesiączki?:rofl2:

ja rowniez sie witam dzisiaj do 14 mam czas tylko dla siebie:-):-) co prawda mialam sie zabrac za porzadki ale co tam
@ jest ajakze tylko w formie malo obfitej byle do nastepnej owu i do przytulanek;-)
zycze wsszystkim milego dnia
do pozniej

Dziewczynki czy to, że późno było owu u mnie moze to być przyczyna tego, że spóźnia mi sie @:confused::confused::confused:,
Jest jakaś konkreta ilość dni od owu do miesiączki?:rofl2:

faza lutealna czyli ten czas od owu do @ trwa zazwyczaj ok 9-14 dni
ale u kobiety wszystko może się zdarzyć i te granice są bardzo płynne..
musiałabyś dłużej się obserwować raczej żeby stwierdzić czy to u Ciebie "normalne" czy jakaś zmiana...

witam was z mroźnego ranka :)

reklama
Kochane ja już nic nie wiem.....mam 30 lat za mną 2 ciąże jedna zsukcesem mam 12 letnią córeczke i jednego aniłka ta druga też byla ciążą zdrową ale dzieciaczek urodził się z wadą serduszka ....ale ja nie o tym....to byly nasze 2 starania z testem na owulkę i wszystko pięknie przytulanki jak trzeba i co???? objawy mialam super już prawie uwierzylam i co...??? przylazło to @ nikomu nie potrzebne 0 3 dni za wcześnie , nawet mój organizm mnie oszukał, niewiem co się dzieje ale objawy na tą @ są takie jak na fasolkę . Już się sama pogubiłam czyli dziewczynki zaczynam znów cykl od dzisiaj a kto ze mną ?aaa nowłaśnie zapomnialam dziś 13!!!

Do góry