Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo się nie spodziewałam tak szybkiego obrotu sprawy !Aga, gratulacje, jest kreseczka, delikatna ale od razu widac ze jest ! Nie trzeba nawet sie wpatrywac, jakim sposobem Ty tego nie zauwazylas ze taka zrezygnowana bylas ? !
Smigaj rob bete i zacznij sie cieszyc, taki preznet na urodziny![]()
Boże, wszystkie zajdziecie i będziecie mieć termin na październik i co? zostanę jako jedyna gangrena na tym wątku? [emoji16]
Spoko loko, ja tez zostaje tu i raczej tak szybko nie zmienie watkuBoże, wszystkie zajdziecie i będziecie mieć termin na październik i co? zostanę jako jedyna gangrena na tym wątku?![]()
Jeszcze ja jestemBoże, wszystkie zajdziecie i będziecie mieć termin na październik i co? zostanę jako jedyna gangrena na tym wątku?![]()
No zobaczWidzę że dużo jest nas z tych rejonówja też, tylko jeszcze troszkę więcej kilometrów na wschód od Warszawy
też swego czasu dojeżdżałam do pracy do Warszawy
![]()
Gratulacje dla Ciebie i piękny masz prezent na urodziny KochanaBo ja myślałam Ze to błąd fabrycznyjutro o 9:30 idę na betę
ale nadal nie wierze , to Nasz pierwszy cykl po spirali , mój mąż dumny jak koń
mówi ze zrobił swoje na moje urodziny !
Kochana ciekawe czy nam się w ogóle uda w tym rokuNo zobaczno to pozniej jakas wspolna kawa jak nic
Gosia dopiero dwa testy pozytywne za nami nie płaczwiesz dobrze ze w ciaze zajscvto trzeba miec albo szczescie albo pecha
![]()