Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny☺ Leylah My niedługo już w Twoje strony zagoscimy☺ jeszcze 100 km i Gdańsk☺Karotka, to zamawiaj ! Kciuki trzymam mocnoTez zamawiam ostatnio testy z allegro za 1 zl, wiec mozna sobie Troche poszalec [emoji3]
U nas Tez upalnie, zaraz ruszamy do przedszkola, potem pol dnia na placu zabawpewnie dlatego wiekszosc nie ma czasu na forum, Korzystaja z pogody
Karotka, w jakim landzie mieszkasz? Pare lat temu mieszkalam 3 lata w Berlinie
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja właśnie doskonale wiem co to znaczy celowanie w dni płodne (albo w ogóle na ślepo,bo z moimi cyklami to jakaś paranoja kiedyś była), potem czekanie na okres,a raczej jego brak,jak się spóźniał ,to wkręcanie sobie,objawy i takie tam,a potem jak w końcu @ przychodziła,to rozczarowanie...Ja się już natestowałam, wiem jak to jest. I to nie to,że jestem cierpliwa.
Bo nie jestem. Ja dokładnie mam tak samo. Mój za każdym razem przeżywa ze nie ma tej kreski.. dla nas testowanie nie jest już mile.Oj,dziewczyny, no przestańcie,zawstydzacie mnie hehe.Ale ja właśnie doskonale wiem co to znaczy celowanie w dni płodne (albo w ogóle na ślepo,bo z moimi cyklami to jakaś paranoja kiedyś była), potem czekanie na okres,a raczej jego brak,jak się spóźniał ,to wkręcanie sobie,objawy i takie tam,a potem jak w końcu @ przychodziła,to rozczarowanie...Ja się już natestowałam, wiem jak to jest. I to nie to,że jestem cierpliwa.
Bo nie jestem.
Ale wychodzę z założenia,że jeśli jestem w ciąży, to w końcu i tak się o tym dowiem,a niczego nie przyspieszę (a chciałoby się
). A przy takim opóźnieniu,jakie mam teraz,uznałam,że jednak warto zrobić test,choć jestem sceptycznie nastawiona,ale kto wie.
Dziękuję wam za kciuki, oby testy doszły jutro,najpóźniej pojutrze. [emoji14]
Ktoś testuje ze mną?

Da się to jeszcze cofnąć? Z PayPala już mi pobrało,chyba nie. Nie chodzi o kasę,bo to grosze,tylko o moje roztrzepanie...grr..