reklama

Starania 2018

Witajcie, u mnie @ nadal brak...:no: Czyli chyba zamówię testy z ebaya, dziś 39 dc. A jeszcze przecięłam się nożem przy robieniu kanapek i teraz boli. :(
Strasznie chce mi się spać,dobrze,że młody ma drzemkę ok 11,to może pośpię z godzinę. Obiadu robić nie muszę,bo mam pierogi z mięsem w zamrażarce. :P Tylko później ogarnąć mieszkanie.

reklama
Witajcie, u mnie @ nadal brak...:no: Czyli chyba zamówię testy z ebaya, dziś 39 dc. A jeszcze przecięłam się nożem przy robieniu kanapek i teraz boli. :(
Strasznie chce mi się spać,dobrze,że młody ma drzemkę ok 11,to może pośpię z godzinę. Obiadu robić nie muszę,bo mam pierogi z mięsem w zamrażarce. [emoji14] Tylko później ogarnąć mieszkanie.
Karotka podziwiam, że tyyle wytrzymałaś bez testu :)

Tylko ,że ja się nie nakręcam..mam z reguły nieregularne cykle,choć ostatnio niby się poprawiły. Poza tym w tym cyklu mój P. chyba ani razu nie skończył w pochwie,niby wiadomo,że i bez tego da się zajść,ale prawdopodobieństwo jest małe. Chociaż śmiałam się do niego wczoraj,że jeśli udał mu się taki manewr,to jest Mc Gyver . :D Ale testy i tak zamówię.

No to dobrze, že masz takie zdrowe podejście i sie bie nakrecasz. Ja w zeszlym cyklu bylam meega nakrecona, ze sie udalo, @ sie spoznila, a raczej mam regularne cykle. A tutaj niespodzianka... jednak przyszla ;) ale dzisiaj juz koniec @, i chyba juz od jutra zaczbe testowac owu [emoji14]

A co do tego prawdopodobienstwa ciazy, jesli nie skonczyl w tobie... to powiem Ci tyle, ze tak wlasnie powstala moja corka [emoji14] wiec jednak szansa jest zawsze :)

No to dobrze, že masz takie zdrowe podejście i sie bie nakrecasz. Ja w zeszlym cyklu bylam meega nakrecona, ze sie udalo, @ sie spoznila, a raczej mam regularne cykle. A tutaj niespodzianka... jednak przyszla ;) ale dzisiaj juz koniec @, i chyba juz od jutra zaczbe testowac owu [emoji14]

A co do tego prawdopodobienstwa ciazy, jesli nie skonczyl w tobie... to powiem Ci tyle, ze tak wlasnie powstala moja corka [emoji14] wiec jednak szansa jest zawsze :)
Ja osobiście w to nie wierzę co do naszego przypadku. W takim razie powinnam juz mieć 3.5 letnie dziecko [emoji23] ale to mówię o sobie [emoji6] gdyby zajście w ciążę było takie proste... [emoji20]

Dzień dobry [emoji3]

Idę dziś na siłownię ! Z nową, lepsza energia [emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No u nas z córką,była pierwsza,poszło od razu,za pierwszym razem. A o rodzeństwo dla niej się staraliśmy 2,5 roku, ja byłam generalnie w szoku dlaczego nie mogę zajść..:no: Jak w końcu odpuściłam,to się okazało,ze jestem w ciąży - na zwyczajnej rutynowej wizycie u ginki,zrobiła mi usg i mówi,że jestem w 12 tygodniu...ja zaczęłam się histerycznie śmiać,bo nie mogłam uwierzyć.:-p A brak okresu nie był dla mnie niczym dziwnym,bo miewałam cykle po 50-60 dni.. a za 3 razem z kolei,jak już postanowiliśmy,że chcemy to trzecie dzieciątko,to ja byłam pewna,że znowu nam to zajmie co najmniej z 3 miesiące,a tu bach - w 1 cyklu pięknie się udało.:-) :)
A co do ciąż bez wytrysku "w środku" - wiem,wiem,że całkiem sporo jest takich przypadków,ale robię wszystko,żeby się nie nakręcać. P. poszedł do pracy,a ja głupia się zastanawiam czy zamawiać te testy,czy jeszcze poczekać..:dry: W sumie i tak się przydadzą.
Ooo,a ja właśnie odkryłam,że u mnie dziś 40 dc,a nie 39...

Ostatnia edycja:
Karotka tez tak miałam. Ale gin mi dał dupka i mam kiedy chce [emoji6] w tym cyklu nie podwajalam dawki, ale w kolejnym dam [emoji6]

Pozdrawiam z siłowni [emoji123][emoji111]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hej!
Karotka, Ja Tez jestem pełna podziwu, Tez Nie wytrzymalabym. Zrobilam juz chyba million testow w calym swoim zyciu [emoji23] nawet gdy byl 1% mozliwosci, moglabym za te pieniadze dobrej klasy wozek kupic. Taka glupia jestem, ale bardzo lubie testowac, lubie ta adrenalinke [emoji3]

Stokrotenka, super z ta silownia[emoji106]

Ciszaaa tutaj cos ostatnio;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo z tym testowaniem,to rzeczywiście adrenalinka jest. :D
Też widzę,że coś cicho ostatnio...w weekendy to normalne,ale że w tygodniu?? :errr:
A w ogóle witajcie w ten upalny,słoneczny ,przynajmniej w Niemczech, dzień.:-) :)
U mnie bez zmian 41 tc i zdecydowałam,że dzisiaj zamawiam testy. Bo zaczynam się denerwować Nawet mój P. zaczął wczoraj coś dziamgać,żebym test zrobiła...ale nie chcę kupować w aptece,bo za taki Clearblue zapłacę z 13 euro,a z ebaya mam 3-5 sztuk takich zwyczajnych za 1,50-2 euro...także różnica jest,a nadmiar się przyda ,nawet jeśli teraz będzie jedna krecha. :D
Kurde,w sumie fajnie byłoby teraz zaciążyć, termin miałabym na luty,czyli zimowe dziecko. A córka z września,syn z czerwca.. więc jakaś odmiana by była.:D Już zaczęłam znowu mimowolnie w myślach wybierać imiona, chyba na mózg mi pada od tych upałów...:no: Ostatnio stanęło,że ma być Maja lub Alan,ale że poroniłam,a teraz znowu się staram,to myślałam jeszcze o imieniu Pola. :D Aaaa,dziewczyny,w dupie mam, zamawiam teściory zaraz,powinny jutro być.:wściekła/y:

reklama
Karotka, to zamawiaj ! Kciuki trzymam mocno:) Tez zamawiam ostatnio testy z allegro za 1 zl, wiec mozna sobie Troche poszalec [emoji3]

U nas Tez upalnie, zaraz ruszamy do przedszkola, potem pol dnia na placu zabaw;) pewnie dlatego wiekszosc nie ma czasu na forum, Korzystaja z pogody;)

Karotka, w jakim landzie mieszkasz? Pare lat temu mieszkalam 3 lata w Berlinie;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry