G
goszczaca
Gość
Bodajże 9. Przestałam liczyć.@lui ktory to Twoj cykl staran ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bodajże 9. Przestałam liczyć.@lui ktory to Twoj cykl staran ?
Ja zaczelam brac inofolic ale efektu takiego nie dalJestem w szoku 9 cukli sie staralam. A od tego cyklu zaczelambrac femibion 0
Widze!!!! Już po cichutku gratulujeZobacz załącznik 811896
Widzicie to kreske? Za 3 dni powinnam dostac @
Nie slyszlam o tym. Ja tak sobie kupilamjak zobaczylam na polce femibion planowanie ciąży i ooo. Trzymam za siebie kciuki.Ja zaczelam brac inofolic ale efektu takiego nie daltyle ze owulacje na bank mialam - moze dzieki niemu
To samo pomyślałam.Andżelika pewnie ze widzę !! [emoji7] wiesz ze zazwyczaj jest tak ze tam gdzie tragedie (strata bliskich osob ) to rodzi się życie ?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Zapewne tak. I jeszcze z tegoco pamietam jod i cos jeszczeDziewczyny ja pracuje w.aptece i tak odnosnie tego femibionu planowanie ciąży- to taki troszke chwyt marketingowy. Ten preparat zawiera nic innego jak kwas foliowy i witaminy z grupy b, tylko dwa razy droższe [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ginekolog polecila. Niby reguluje cykl.Nie slyszlam o tym. Ja tak sobie kupilamjak zobaczylam na polce femibion planowanie ciąży i ooo. Trzymam za siebie kciuki.