Stokrotenka23
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrze [emoji9] powiedziałaś mężowi czy czekasz jeszcze by się upewnić ?To samo pomyślałam.
Masz jakieś objawy ?
Ściskam Cię mocno [emoji9]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana będzie dobrze [emoji9] powiedziałaś mężowi czy czekasz jeszcze by się upewnić ?To samo pomyślałam.
Mąż juz wie.Kochana będzie dobrze [emoji9] powiedziałaś mężowi czy czekasz jeszcze by się upewnić ?
Masz jakieś objawy ?
Ściskam Cię mocno [emoji9]
Będzie dobrze [emoji7]Boże jedyny jestem w takim szoku, cieszę się ijak już się udało jestem też przerażonajak to będzie co to będzie.
![]()
Trzymaj, my trzymamy za nudnaTwoja ciążę [emoji110][emoji110]Oj zacznieaaaa chyba pierwsza jestem
trzymamza Was kciuki
&&&&&&&&&&&
Kochana ten doppelherz mozesz wziac spokojnie, jesli bedzie potrzebaMąż juz wie.jest zachwycony
i nie dowierza
jak na razie nic sie nie dzieje
tylko zastanawiam sie czy jutro dam radę bez tabletek. Bo kupilam dziś validol i dopelherz na uspokojenie.
@Dagaa11 co polecasz jako farmaceutka![]()
A jak jest forte to tez?Kochana ten doppelherz mozesz wziac spokojnie, jesli bedzie potrzebawiele pań w ciąży bierze suplementy glownie na bazie melisy, bo maja problemy z zasypianiem, takze spokojnie
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napięcie przed@?Trzymaj, my trzymamy za nudnaTwoja ciążę [emoji110][emoji110]
Mam ochotę swojego rozszarpac. Za nic i za wszystko. Dziś 26dc. Chce mi się jeść wszystko co niezdrowe i nie mam zbyt dobrego nastroju na cokolwiek [emoji19]