reklama

Starania 2018

reklama
Hello

Parasoleczko wszystko bedzie dobrze.Daj znac po wizycie.Ja jestem pewna ze dzidzia rosnie pieknie i wrocisz na watek staraczkowy...ale za jakis czas jak bedziesz starala sie o rodzenstwo dla malego Szkrabika ;)

Andzelika no i super.Jeszcze raz gratki z calego serduszka

Adiika zycze Ci aby to rozkojarzenie bylo wlasnie dobrym znakiem dla Ciebie i zebys zaraz i Ty wstawila nam tu piekne krechy.No i zdrowka dla syncia .

Mamunia no w koncu wakacje chyba wszystkie dzieciaki sie ciesza.Dobrze ze moja corka nie wie ze w Pl wakacje trwaja dwa miesiace a nie tak jak tu miesiac bo bardzo pewnie by ubolewala [emoji6]

Daga Tobie tez zycze pieknych urodzinowych dwoch kreseczek.Tez bym chcial taki prezent urodzinowy ale mam strach ze znow zajmie mi to bardzo dlugo.
Farmacja kiedys tez myslalam o tym ale stwierdzilam ze z moim ADHD nudzilabym sie za lada w aptece i plan legl w gruzach szybciej niz powstal [emoji23]

A reszta kobitek gdzie pracuje albo pracowala? tak z ciekawosci [emoji6]

Dziewczyny chyba mogę tu zostać dowizyty u gina co?
@Aschlee25 witaj w klubie też mam ADHD ;) dlatego pracowalam w sklepie, u mnie wszystko szybko bo biegać musiałam
Nawet robiłam za magazyniera:)

Trzymaj, my trzymamy za nudnaTwoja ciążę [emoji110][emoji110]

Mam ochotę swojego rozszarpac. Za nic i za wszystko. Dziś 26dc. Chce mi się jeść wszystko co niezdrowe i nie mam zbyt dobrego nastroju na cokolwiek [emoji19]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

A moze jednak udalo sie :) testujesz Stokrotenko?

Hejo, hejo :)
Jak tam zdrówko?
Gratulacje!!! Czytałam że Ci się udało i to dość sprawnie :) Byłaś już na usg?
Chyba sie jeszcze Nie przywitalam: hej i powodzenia [emoji110][emoji5]

Andżelika piękne wieści :) Dbaj teraz o Was :)

Leylah ja GSZ, chociaż większość spraw i tak załatwiam w woj. warm-maz ;)

Wróciłam z Beskidów :) Fajne wesele, teraz znowu codzienność. Synek ma katar i podejrzanie kaszle.. oby zapalenie oskrzeli z tego nie wynikło :(

Ooo Daga jak dobrze, mieć tu farmaceutę :)

Ja dziś wróciłam od moich rodziców w kapciach xd Myślałam, że padne ze śmiechu, a mój mąż tylko skwitowal: takie rozkojarzenie to przytrafialo ci sie tylko w jednym stanie. I koniec ze smianiem się ;) Ale w to, to nie chce mi się akurat wierzyć.
Dziś 26 dc, może jutro będzie spadek. Poprzedni cykl miał 27 dni. W sumie u mnie to różnie.

Dobrej nocki :*

Myslalam, ze moze gdzies w poblizu mieszkasz I kiedys Na kawke sie umowimy:) Moj Starszak tez zakatarzony od wczoraj:( niezle z tymi butami ;) moze warto zrobic test ;)

@lui:) dziekuje. Moze i sprawnie ale czy z finalnym sukcesem to sie okaze. USG 4 lipca mam (to bedzie 7tc+5). Dzisiaj umowilam sie jednak jeszcze do lekarza na jutro bo mnie kluje dosc mocno tylko prawy bok i juz mam czarne scenariusze w glowie :(

Droznosc to chyba nic przyjemnego ale chyba lepiej sprawdzic :) Ja mialam histeroskopie i to bylo strasznie dziwne uczucie ogromnego cisnienia/ucisku w brzuchu.

No nic uciekam :)

Chce Wam wszystkim zyczyc z calego serca abyscie sie wszystkie poprzenosily na watki ciezarowek [emoji8]
A sobie zycze, zebym nie musiala wracac na watek starczkowy. Przynajmniej nie przez najblizszy rok :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powodzenia!:)

Cześć.
Dzisiaj z rana jeszcze test zrobilam juz jest wyrazniejsza. Bo tamten robilam wieczorem. I faktycznie jest druga kreska:).
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I życzę wam tego samego:)
Dawaj foto;) poztywne testy dobrze nastrajaja;) idziesz Na bete?:)

Tak, forte też. To są slabe suplementy diety, więc spokojnie :) gratulucje Ci z calego serca! [emoji173]

Dziewczyny tak sie ciesze, ze w koncu piatek i weekend wolny. Jestem wykonczona tym tygodniem ;) dzisiaj 11 dc i dzialaaamy :) kolejna @ powinna przyjsc 13.07, a 11.07 mam urodzi y i tak sobie marze, ze w urodziny zrobie test i zobacze upragnione dwie kreski
.. bylby ti najpiekniejszy prezent urodzinowy ;)

Miłego dnia [emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki[emoji5][emoji110] Tez jestem lipcowa;) I Aschlee ma zaraz tez urodziny:)

Hello

Parasoleczko wszystko bedzie dobrze.Daj znac po wizycie.Ja jestem pewna ze dzidzia rosnie pieknie i wrocisz na watek staraczkowy...ale za jakis czas jak bedziesz starala sie o rodzenstwo dla malego Szkrabika ;)

Adiika zycze Ci aby to rozkojarzenie bylo wlasnie dobrym znakiem dla Ciebie i zebys zaraz i Ty wstawila nam tu piekne krechy.No i zdrowka dla syncia .

Mamunia no w koncu wakacje chyba wszystkie dzieciaki sie ciesza.Dobrze ze moja corka nie wie ze w Pl wakacje trwaja dwa miesiace a nie tak jak tu miesiac bo bardzo pewnie by ubolewala [emoji6]

Daga Tobie tez zycze pieknych urodzinowych dwoch kreseczek.Tez bym chcial taki prezent urodzinowy ale mam strach ze znow zajmie mi to bardzo dlugo.
Farmacja kiedys tez myslalam o tym ale stwierdzilam ze z moim ADHD nudzilabym sie za lada w aptece i plan legl w gruzach szybciej niz powstal [emoji23]

Ja w szkole:) ktory u Ciebie Aschlee dc?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hello

Kochana, doki nie zaczelam pracy w aptece, myslalam, ze sami nudni ludzie stoja za lada... ale uwierz, ze nie. [emoji23] wiadomo przy pacjencie trzeba sie w miare zachowywac, ale uwierzcie nie znam farmaceuty bez adhd :D ale to tez zalezy od zespolu do ktorego sie trafi :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Myslalam, ze moze gdzies w poblizu mieszkasz I kiedys Na kawke sie umowimy:) Moj Starszak tez zakatarzony od wczoraj:( niezle z tymi butami ;) moze warto zrobic test ;)

Trzymam kciuki[emoji5][emoji110] Tez jestem lipcowa;) I Aschlee ma zaraz tez urodziny:)

IMG_20170623_063723.jpg to dziejszy z prannego moczu. W pn przejde się na betę.
I pewnie w przyszlym tyg zadzwonie do gina zeby się umówić.
Mam nadzieję że wszystko bedzie ok.

Załączniki

• IMG_20170623_063723.jpg
    IMG_20170623_063723.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 134
reklama

Nie. Nie udało się bo nie było możliwości [emoji6]
Dziewczyny chyba mogę tu zostać dowizyty u gina co?
@Aschlee25 witaj w klubie też mam ADHD ;) dlatego pracowalam w sklepie, u mnie wszystko szybko bo biegać musiałam
Nawet robiłam za magazyniera:)
Możesz zostać tak długo jak chcesz. My chętnie będziemy Cię wspierać [emoji6]

Ja pracuje w dziale handlowym jako asystentka ale z racji ze nie ma możliwości lepszego wynagrodzenia szukam pracy gdzieś indziej [emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry