G
goszczaca
Gość
I to jest tc od ostatniej @? Przepraszam ze was tu molestujeHmmm to dziwne [emoji6] wg mnie 3-4
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I to jest tc od ostatniej @? Przepraszam ze was tu molestujeHmmm to dziwne [emoji6] wg mnie 3-4
Ja się nie znam [emoji9] ale molestuj nas [emoji7] i nie odchodz!I to jest tc od ostatniej @? Przepraszam ze was tu molestuje![]()
Dzięki. Choć glupio mi teraz tutaj pisac, bomam swiadomosc ze sie staracieJa się nie znam [emoji9] ale molestuj nas [emoji7] i nie odchodz!
Nie oznacza to że Cię wyganiamy. Przecież chodzi o atmosferę [emoji6] poza tym będziemy wiedziały co dalej robić jakie badania itp (ja np nie byłam w ciąży i mnie to interesuje).Dzięki. Choć glupio mi teraz tutaj pisac, bomam swiadomosc ze sie staracie![]()
Andżelika, pisz koniecznie. Przecierasz szlaki zielonym w temacieAndżelika pisz, do niedawna też się staralas i też nie krótko. Ja Ci bardzo kibicuje
Musisz dzialac![]()
Dzisiaj już ciut wyraźniejsza![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jeszcze nie skonczylas tego femibionu planowanie, to spokojnie go sobie skoncz, a pozniej przeskocz na femibion 1, bo ona te preparaty tak naprawde niewiele sie rozniaMusisz dzialac![]()
Bede ci wdzieczna jak mi doradzisz jeszcze. Brac teraz femibion planowanie czy wskoczyc. Na femibion1?
Podaj adres apteki to w podziekowaniu czekoladki ci wysleJak jeszcze nie skonczylas tego femibionu planowanie, to spokojnie go sobie skoncz, a pozniej przeskocz na femibion 1, bo ona te preparaty tak naprawde niewiele sie roznia
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom