Stokrotenka23
Fanka BB :)
Mam 31 dc i nic... a testować nie chce. Szkoda mi mojego nakrecania się [emoji19]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ilu dniowe masz cykle? Jakieś objawy na @? Ja bym już chyba nie wytrzymalaMam 31 dc i nic... a testować nie chce. Szkoda mi mojego nakrecania się [emoji19]
Różnie, ostatnio krótsze niż 30 dniA ilu dniowe masz cykle? Jakieś objawy na @? Ja bym już chyba nie wytrzymala
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób test, a moze ci sie udałoMam 31 dc i nic... a testować nie chce. Szkoda mi mojego nakrecania się [emoji19]
Nie chce się rozczarować [emoji6] bo to dla mnie bolesne wiec jak nie przyjdzie do soboty to testujeZrób test, a moze ci sie udało![]()
Trzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszlaNie chce się rozczarować [emoji6] bo to dla mnie bolesne wiec jak nie przyjdzie do soboty to testuje
To co udało Ci się?A u mnie już po wszystkim☺ jednak pierwszy pozytywny test nie kłamał☺ Dagaa u mnie w tym okresie właśnie cera jest super, włosy się zawsze układają☺
Mi też się robiły. A teraz to już w ogóle tragediaTrzymam kciuki, żeby @ jednak nie przyszla
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki: czy w okresie okołoowulacyjnym obserwujecie u siebie zmiany cery? Tzn wypryski, pryszcze itd? :/ u mnie 15 dc i mam masakre na twarzy, tak jak przed okresem
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie @ już jestTo co udało Ci się?
Mi też się robiły. A teraz to już w ogóle tragedia![]()
Aha. Przykro mi. Kolejny cykl staran kiedy?Nie @ już jest