kinga30
Fanka BB :)
Teraz też nie trafi, i następny wygląda na to, że też nie jeszcze nie wiem jak we WrześniuAha. Przykro mi. Kolejny cykl staran kiedy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz też nie trafi, i następny wygląda na to, że też nie jeszcze nie wiem jak we WrześniuAha. Przykro mi. Kolejny cykl staran kiedy?
No to spory kawałek czasu macie; teraz męża kiedy będziesz miała?Teraz też nie trafi, i następny wygląda na to, że też nie jeszcze nie wiem jak we Wrześniu
15 lipca dopieroNo to spory kawałek czasu macie; teraz męża kiedy będziesz miała?
O rany podziwiam Cię za wytrwałość w oczekiwaniu na meza15 lipca dopiero
Trzymam kciuki za kolejny cykl. ;*Kinga ja też zrozumiałam ze udało się [emoji9]
Zrobiłam test dla spokoju i nic nie wyszło [emoji6]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Miałam tak samo niestety. Totalne zrezygnowano itd.Andżelika teraz to mi wszystko jedno w zasadzie. Nie mamy czasu i sil na przytulanki wiec nie ma tym samym nacisku, presji i rozczarowania.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Data a rób testy owu od 10 dcKurcze, u nas dopiero 3 cykl starań, a już czasami nie mam sił i ochotydzisiaj test owu mega słabiutka kreska, ledwo widoczna w porównaniu ze wczorajszą...Nie wiem jak mam to rozumieć...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom