Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie w tym cyklu identyczne miałamJeśli ten cykl nie wypali, to w przyszłym od razu po @ zaczne tstować
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Coś Ty nie mam☺ tak dwie równe, nawet ta druga jest zawsze mocniejsza i właśnie taki pozytyw mialam od 13 dc a od 10 testy robilamZobacz załącznik 812562@kinga30 to twój test skopiowałam, chyba nie masz nic przeciwko? a jak masz to wybacz![]()
Ale moje tez nie są wyraźne i tez kupiłam na allegro.Właśnie szukam na kompie zdjęcia ale @kinga30 miała dwie wyraźne kreseczki. Ja zaczełam w tym cyklu 10 dc robić testy i były ciut mocniejsze od Twoich, 11 dc jeszcze mocniejsze ale słabsza od tej drugiej a 12 dc były jednakowe. Te testy to Domowe Laboratorium??
To kup sobie w rossmanie te domowe laboratorium. Ja kupilam ostatnio za 19 zl 7 testów.Ale moje tez nie są wyraźne i tez kupiłam na allegro.
@ jest [emoji6]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
U nas tak samo kosztująTo kup sobie w rossmanie te domowe laboratorium. Ja kupilam ostatnio za 19 zl 7 testów.
Na allegro kupiłam 50 owu+ciążowe zł za niecałe 20 zlTo kup sobie w rossmanie te domowe laboratorium. Ja kupilam ostatnio za 19 zl 7 testów.