Dagaa11
Fanka BB :)
No ja tez w takiej cenie kupilam na allegro.Na allegro kupiłam 50 owu+ciążowe zł za niecałe 20 zl
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja tez w takiej cenie kupilam na allegro.Na allegro kupiłam 50 owu+ciążowe zł za niecałe 20 zl
Tez sie cieszę. Ale boje sie, ze to moze blizniaki...Andżelika pięknie rośnie [emoji7]
Andżelika ! Cudownie byłoby [emoji7] wspieramy Cię bardzo mocno [emoji9]Tez sie cieszę. Ale boje sie, ze to moze blizniaki...
Oj ja bym chyba taka szczesliwa napoczatku nie bylaAndżelika ! Cudownie byłoby [emoji7] wspieramy Cię bardzo mocno [emoji9]
A jest u Ciebie możliwość ?Oj ja bym chyba taka szczesliwa napoczatku nie byla
Ponoc nie ma. Aleta beta taka jakas misie wysoka wydajeA jest u Ciebie możliwość ?
Domyslam się, jaki szok bym zaznala...ale tez tak sie zastanawiam czy moja @ z 30.05 byla @. No z wuniku bety moge wnioskowac choc mylic sie tez, ze do zaplodnienia doszlo na koncu maja.Ja z Vivi mialam beta bardzo szybko rosnaca wszyscy mowili ze na bank ciaza nie pojedyncza a dziec byl jeden
pytalam o to lekarza to mowi ze to ze tak szybko rosla to powinnam sie cieszyc a nie narzekac i sie stresowac bo to nie oznacza odrazu blizniatchociaz mnie bylo wszystko jedno ile Babelkow by bylo ale wiem tez co znaczy pierwszy szok jak sie dowiadujesz ze jest wiecej niz jeden Fasolis ale to tylko chwilowy szok i szybko mija.