Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz kochana jak to jest z tymi cieniami chociaz mojego to widac gołym okiem nie trzeba nawet wystawiac na dzialanie promieni slonecznych ktorych i tak.dzis.nie ma za.oknem hahaha wole sie nie nakręcac bo te testy to też nie raz sa "swirniete"Trzymam kciuki za cien cieniabedziesz powtarzac?
Ja sie wybieram dopiero po test, jesli @ nie zdazy przyjsc to bede robic jutro. Bardzo bym chciala, zeby nie przyszla![]()
Szkoda Leeleeth że to tylko piękny cień a nie piękna różowa kreseczka hahaha bo te cienie to juz nie raz narobily dziewczyna nadzieji a potem z nich zadrwily chociaż różne czyta sie historia nawet i takie.co byly negatywy a ciaza.byla takze chyba trzeba miec nadzieje !'Ania No jest piękny cień!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Robisz następny? Czy wolisz iść na betę?
Inka za Ciebie tez kciukasy, niech @ nie przychodzi [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja.w.sumie nie jest cieniutka tylko taka jak kontrolna tylko ze slabusienka.jak widać zobacze jutro może powtorze test ... ehhhh glupia ja wściekła kestem na siebie że sie skusiłam na ten testNo ja mialam jedna sytuację z cieniem cienia. Kreska byla cieniutka, slabiutka, ale zabarwiona. To było dwa tygodnie temu. Mialam dziwne zawirowania i pomyslalam, ze zrobie test. Ale dwa kolejne byly juz negatywne ewidentnie. Odczekalam dwa tygodnie i bede sprawdzac ostatecznie. Takze ja to.dopiero swirnietajeszcze sie nie staramy, a juz mam schizy
Mam nadzieje, ze u Ciebie Aniu bedzie tylko ciemniec krecha![]()
A mi sie wydaje że takie sprowadzenie na.ziemie jest konieczne i powinnam.ci za to podziekowac przepraszam za te stawiane kropki w srodku zdanie no ale to jest wlasnie ta nowoczesnosc i inteligentne telefony :-) :-) :-) :-)Nie chcialam Cie jakos zdemotywowac tym moim cieniem. Mysle, ze u Ciebie to jest jednak to![]()