Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak bedziesz miała jakiś problem wal do mnie śmiało tak.naprawdę to jesteś jedyna.osoba tutaj z którą udało mi sie w tak.krotkim czasie tyle.popisać takze jest Nas dwie :-) :-) :-)Juz czekam z niecierpliowscia na wynik Twojja to bym sie chciala zaczepic gdzies na dłużej, popisac, dzielić smutki i radosci. Tym bardzien, ze w realu nie ma bardzo z kim pogadac.
Inka.mam tak samo hahaha.:-) :-) :-) kazdy jakis cień cienia to jakby nie bylo druga kreska hahahah jeszcze jak ja widac golym okiem to juz w ogóle ... cos o mnie.hmmm mam na.imie Ania Mam córeczkę ktoa ma.9lat i teraz od dwoch cykli staramy sie o braciszka.dla niej.lub siostrzyczke :-) :-) o mała staralam sie 14 cykli ciekawe jak bedzie teraz :-) :-)@Migdalove z lista wole sie jeszcze wstrzymac, czas do polowy przyszlego roku wydaje mi sie byc wiecznoscia
Co do cieni na testach, to ja bym chyba nie mogla nie brac ich w ogole pod uwage...![]()