Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chciałabym spróbować raz jeszcze,ale w kolejnym cyklu,nie w tym, czyli kolejna @ miałaby być 8.06 i potem teoretycznie działamy. 
Dlatego trzecia ciąża była zaskoczeniem,bo chociaż zdecydowaliśmy się na nią,to absolutnie nie przypuszczałam,że uda się za pierwszym razem,a tu niespodzianka. Byliśmy w szoku, tak szczerze mówiąc. WitajcieJa z nieśmiałym zapytaniem,czy można dołączyć?
Jestem mamą 2 dzieci; córka 7,5 roku i syn praktycznie 2 lata. Byłam w trzeciej ciąży,miałam termin na październik,ale niestety w 11 tc poroniłam.Chciałabym spróbować raz jeszcze,ale w kolejnym cyklu,nie w tym, czyli kolejna @ miałaby być 8.06 i potem teoretycznie działamy.
A ile nam to zajmie,tego nie wiem.
O syna staraliśmy się długo, bo 2,5 roku i dopiero jak odpuściłam,okazało się,że jestem w ciąży,i to dowiedziałam się dopiero w 12 tygodniu.Dlatego trzecia ciąża była zaskoczeniem,bo chociaż zdecydowaliśmy się na nią,to absolutnie nie przypuszczałam,że uda się za pierwszym razem,a tu niespodzianka. Byliśmy w szoku, tak szczerze mówiąc.
![]()
Mieszkamy w Niemczech, ja za 2,5 tygodnia kończę 29 lat.Przyjmiecie mnie?
Napisalam juz wyżej. Zrezygnowalam jednak z pracy.Hej Kobietki!
Co słychac po weekendzie?
Addika, byliscie na plazy? Nam się udało tym razem, woda jeszcze troche zimna, piasek za to tak nagrzany, ze az sie chodzic sie dało
Kinga, przykro mi z powodu ujemnej bety, moze rzeczywiscie jeszcze za szybko, dobrze, ze inne wyniki w normie
Andzelika, Jak u Ciebie sytuacja? Robilas test?gratuluje nowe pracy, kiedy zaczynasz?
Kate, Karotka, witajcieprzykro mi z powodu Waszych strat
Stokrotenka, Bol podbrzusza juz odpuscil Na dobre?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Potrafią tak z 2-3 godziny siedzieć,ale że to naprawdę bliziutko i wszyscy się generalnie znają,to się nie martwię.
Potem muszę skoczyć na zakupy,ale chyba się roztopię.