G
goszczaca
Gość
Widać u mnie jest podobnie z tym instynktem
u mnie i mama chciala sie zajmiwac po poludniami a z eana i tesciowa i tesciowej siostra no ale niestety.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko że to zupełnie inna kultura,u nich jedno czy dwójka dzieci jest nie do pomyślenia.
Ooo jakis wypad dłuższy?Cześć dziewczyny tak na szybko. Andżelika testowalam ale nic @ też jeszcze nie mam ale napewno przyjdzie na dniach bo już brzuch boli. My na wyjeździe dlatego tak na szybko☺
Takie jednodniowe wycieczki☺ dzisiaj Poznań stare zoo, malta☺ dopiero wracamy do domu☺ karotka witaj bo jeszcze Cię nie przywitalamOoo jakis wypad dłuższy?
No takich cudow jakie stworzylas nie jadlamAngela dostałaś @??
Leylah przeszło bo dostałam @, ale wierz mi ze ten ból nie był normalny. ... przecież bym wiedziała. Dostałam @ za wcześnie 5 dni. Juz od wczoraj pije zioła Ojca Sroki - ciekawe czy pomogą [emoji110][emoji110]
Cześć Karotkaprzyda nam się gadula [emoji6]
My byliśmy na mini urlopie. Wypoczelam w końcu. .. jakoś tak się oderwalam od rzeczywistości i ciężko mi było wrócić. A dziś nowa lepsza energia zaowocowała pudelkami dla mnie i mojego do pracy.
![]()
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Zioła są na niepłodność, pobudzają jajniki [emoji6]No takich cudow jakie stworzylas nie jadlamnie dostalam@, a na co te zioła? Boja w tym cuklu będę chciała kupić femibion 0
Robilam dzisiaj rano i negatyw:/Zioła są na niepłodność, pobudzają jajniki [emoji6]
Wszystkie pojemniczki to moje mielone z warzywami i z kaszą lub makaronem
Angela to jednak może test ?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Jak @ nie przyjdzie przez 2 dni to powtórz [emoji4] może nie widać jeszcze. .. ja tam trzymam nadal kciuki [emoji4] jak przyjdzie @ to tak miało być o kolejny cykl może się okazać szczęśliwym [emoji6]Robilam dzisiaj rano i negatyw:/