Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ten ....wiesz tak skromnie to chyba o tym wiemJesteś cudowna, wiesz o tym![]()
Zgadzam sięNo ten ....wiesz tak skromnie to chyba o tym wiema tak naprawdę to wszystkie tutaj.jesteśmy cudowne bo tworzymy jedną wielką solidarność "jajników"
![]()
W grupie raźniej [emoji8]To i ja poproszę o dopisanie do listy jak można 3 cykl starań wiek 27 lat 1 dziecko 6 lat 2 aniołki. Jak to mówią w ,,kupię" siła wiec mam nadzieje ze razem będzie raźniejPozdrawiam
Po pierwszym poronieniu zaczęliśmy się starać po pierwszej normalniej miesiączce i udało się w pierwszym cyklu natomiast po ostatnim w tym roku w kwietniu jakoś ciężko mi było się zdecydować na powtórne starania za bardzo to przeżyłam i starania rozpoczęliśmy dopiero od sierpnia i jak narazie bez efektu ;(Widzę, że są tu mamusie Aniołków jak szybko zaczęły się starać o kolejne?
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj! Bardzo fajnie, że dołączyłaś.To i ja poproszę o dopisanie do listy jak można 3 cykl starań wiek 27 lat 1 dziecko 6 lat 2 aniołki. Jak to mówią w ,,kupię" siła wiec mam nadzieje ze razem będzie raźniejPozdrawiam