reklama

Starania 2018

Ja mialam pozytywny tylko przedwczoraj. Reszta negatywna. A ze byl pozytywny, to wiem na pewno
1513974149-5051988548aea376-aaaaaa.jpeg

Chociaz brzuch boli mnie dzis mocniej niz 2 dni temu... na wszelki wypadek seksy ze wspomagaczem sa codzinnie. Nie ma zmiluj.
A jaki wspomagacz masz na myśli? :)

reklama
To coś na zasadzie Conceive plus? Moze skusze sie w przyszlym cyklu, jak teraz sie nie uda :)
Przykro mi, ja tez niedawno poroniłam..
Przykro mi :(
Podejrzewam, ze tak. Nie uzywalam nigdy zadnego innego tego typu, a jestem zadowolona. U mnie akurat pre-seed mial wysokie oceny i dobre komentarze, wiec sie skusilam. Jesli nie uda sie w tym cyklu, to od kolejnego bede jeszcze uzywac kremu z progesteronem. Tez ma dobre opinie w internetach

Przykro mi :(
Podejrzewam, ze tak. Nie uzywalam nigdy zadnego innego tego typu, a jestem zadowolona. U mnie akurat pre-seed mial wysokie oceny i dobre komentarze, wiec sie skusilam. Jesli nie uda sie w tym cyklu, to od kolejnego bede jeszcze uzywac kremu z progesteronem. Tez ma dobre opinie w internetach
To w takim razie zycze Ci, zeby ten cykl był udany :*

Oby... sama nie wierze w to, co przeszlo mi przez mysl... a moze by tak sie pomodlic...?

W kazdym razie, moja ciocia czarownica przyslala mi runy na ciaze. Trzeba zapisac je na czerwono i trzymac w sypialni.
1513977953-e5d3c65a0cfce04c-aaaaaa.jpeg
U mnie nie przejdzie, jestem ateistą. ;) W sumie takie runy od cioci czarownicy i modlenie się to taka trochę hipokryzja. :) Ale powiem Ci, że nieco w czary potrafię uwierzyć, coś w tym jest. :) Chciałabym poznać taką czarownicę jak Twoją ciocię, na pewno jest bardzo ciekawą osobą. :)

reklama
U mnie nie przejdzie, jestem ateistą. ;) W sumie takie runy od cioci czarownicy i modlenie się to taka trochę hipokryzja. :) Ale powiem Ci, że nieco w czary potrafię uwierzyć, coś w tym jest. :) Chciałabym poznać taką czarownicę jak Twoją ciocię, na pewno jest bardzo ciekawą osobą. :)
To jak jestes ateistka to se runy wrzuc do sypialni tylko. To ma byc magia a nie religia ;) i mysl pozytywnie o ciazy oraz wizualizuj sobie w glowie. Wszystko bowiem w glowie sie zaczyna.
A co do mojej cioci, to owszem, jest ciekawa;). Ma zaklecia, runy, amulety na wszystko. Juz nie raz korzystalam, i poki co zawsze udaje mi sie wyjsc calo z roznych dziwnych sytuacji :>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry