reklama

Starania 2018

To przybij piąteczke. Ja dziś cały dzień w łożku. Śpie prawie non stop. A jeszcze owu akurat. Zdrówka [emoji8] mamy zamiar jutro ubrać choinke i musze iść do babci posprzatać. Mam nadzieje ze będe sie już lepiej czula

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to zdrowiej szybko :* ja dzisiaj i tak juz lepiej niz wczoraj i w srode. W srode goraczke mialam straszna :( my juz choinke mamy :)

reklama
Cześć dziewczynki, jak przygotowania do świąt? Ja chora jestem, a jeszcze jutro bede walczyć w pracy :(
Wspolczuje pracy. Ja mam wolne cale 3 dni :D
Widze, ze duzo z nas chorych teraz...
Co do swiat... to mam tylko chionke bidulke. Jeszcze nie posprzatane nawet. Jutro bede sprzatac i cos tam ugotuje, a do pralni tym razem wysle pana S.

No ja jutro ostatni dzien i wolne. Ale jutro nas pacjenci rozniosa, jak co roku w wigilie lub dzien przed nagle im.sie przypomina, ze.maja 5 recept do zrealizowania :)
:) powodzenia
Zauwazylam tez, ze przrd jakimikolwiek swietami ludzie na gwalt robie zakupy jakby zapasy na wojne robili.
Nie wiem czy wszedzie tak jest czy w Polsce tylko. Ja przed swietem dziekczynienia tez poszlam do sklepu z lekiem, ze bedzie tlok i kolejki, ale nic takiego sie nie zdarzylo :)

Zauwazylam tez, ze przrd jakimikolwiek swietami ludzie na gwalt robie zakupy jakby zapasy na wojne robili.
Nie wiem czy wszedzie tak jest czy w Polsce tylko. Ja przed swietem dziekczynienia tez poszlam do sklepu z lekiem, ze bedzie tlok i kolejki, ale nic takiego sie nie zdarzylo :)
Oj żebyś wiedziała, my robimy takie same zakupy na święta jak na zwyczajne 5 dni no może tylko produkty się różnią trochę. Nie lubiłam jak mama robiła święta postaw się A zastaw się, bez sensu.

Dzieki :D
Wiadomo, ze troche wiecej sie kupuje na swieta, ale mozna to zrobic wczesniej, a nie na ostatni moment. Ja juz dzisiaj i jutro sklepow nie odwiedzam, bo jak widze te kolejki to mnie ściska ;)

Oj żebyś wiedziała, my robimy takie same zakupy na święta jak na zwyczajne 5 dni no może tylko produkty się różnią trochę. Nie lubiłam jak mama robiła święta postaw się A zastaw się, bez sensu.
Dokladnie. A potem i tak polowa leciala do smietnika. Albo jadlo sie przez tydzien co zostalo ze swiat.
Ja nie gotuje nawet nic specjalnego po pierwsze dlatego, ze jestesmy tylko we dwoje, a po drugie, nie jemy slodyczy poza lodami, wiec nie pieke. Na kolacje beda steki z tunczyka z ta salatka szpinakowo serowa, moze zrobie salatke ziemniaczana, moze jarzynowa. Pierogow nie bedzie, zrobie tylko barszczyk. Upieke indyka z pomaranczami, imbirem i zurawina, zrobie pieczone warzywa z ziolami i puree z kalafiora i batatow i wsio. Bez szalu. Aaaa bedzie szal... bedzie goraca czekolada z mlekiem (!) oraz grzane wino.

Dzieki :D
Wiadomo, ze troche wiecej sie kupuje na swieta, ale mozna to zrobic wczesniej, a nie na ostatni moment. Ja juz dzisiaj i jutro sklepow nie odwiedzam, bo jak widze te kolejki to mnie ściska ;)
Ja dopiero jutro... niech moc bedzie ze mna
Nie mialam czasu wczesniej na nic... juz chyba po raz 100 ponarzekam sobie, ze nie mam jeszcze posprzatane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry