Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj powiedz mi czy tobie też tak się psula aplikacja co polecalas? Dokładnie to mi pokazuje złe kolejny cykl miesiączki miesiaczkowy a wf moich obliczeń powinnam mieć dopiero za 6 dni a jak to zmieniam w ustawieniach to nie reagujeTeraz ja przychodzę z życzeniami. Życzę wam kochane aby nowy rok przyniósł same pozytywne testy ciążowe, aby zdrowie zawsze dopisywało. Dziewczynom które już ujrzały dwie kreski spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Aby uśmiech nie schodził wam z twarzy, a nawet jeśli cykl będzie nie udany to życzę dużo siły by móc wstać i dalej działać. Uwielbiam was kocham! Wszystkiego najlepszego w 2018! [emoji813]
Ok juz wiem co się stało [emoji5]pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku 2018 i dzidziusia[emoji5]Witaj powiedz mi czy tobie też tak się psula aplikacja co polecalas? Dokładnie to mi pokazuje złe kolejny cykl miesiączki miesiaczkowy a wf moich obliczeń powinnam mieć dopiero za 6 dni a jak to zmieniam w ustawieniach to nie reaguje
![]()
Dla Was tez kochana wszystkiego co Najlepsze ,przedewszystkim zdrowka !Wszystkiego dobrego Kochane, pięknych kreseczek, spokojnych ciąż, wspaniałych i zdrowych dzieciaczków [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom