reklama

Starania 2018

reklama
Dziewczyny, cudne te Wasze pupile:)

U mnie tez chyba owu sie zbliza, wszystkie znaki Na to wskazuja, chyba Tez zamowie sobie te testy, zeby sprawdzic, czy pokrywaja sie z moimi przypuszczeniami. Sporo nas z podobnym dniem cyklu, slyszalyscie, ze jak kobiety mieszkaja pod jednym dachem- to ich cykle synchronizuja sie :D ? Moze forum Tez to dotyczy;)
Zazdroszcze starań :) Tez juz chcialabym:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Andżelika to trzymam kciuki żeby zaowocowalo☺ też zauważyłam, że dużo nas ma podobnie, z Andżelika mamy prawie równo☺ Leylah a po operacji możesz się od razu starać?

Andżelika to trzymam kciuki żeby zaowocowalo[emoji5] też zauważyłam, że dużo nas ma podobnie, z Andżelika mamy prawie równo[emoji5] Leylah a po operacji możesz się od razu starać?

No własnie Jak tak sobie czytałam opinie lekarzy, to niby Nie ma przeciwwskazan, Nie trzeba czekac , jesli wszystko pojdzie ok. Oczywiscie skonsultuje to jeszcze z moim lekarzem. I tak mam w planach przed staraniami isc Na wizyte, jakies badania porobic, zapytac, czy sie Na cos szczepic...

No własnie Jak tak sobie czytałam opinie lekarzy, to niby Nie ma przeciwwskazan, Nie trzeba czekac , jesli wszystko pojdzie ok. Oczywiscie skonsultuje to jeszcze z moim lekarzem. I tak mam w planach przed staraniami isc Na wizyte, jakies badania porobic, zapytac, czy sie Na cos szczepic...

Ja już ostatnio porobilam badania, szczepic się raczej na nic nie bede

A no I jeszcze blizne chce sprawdzic po cc.

Kinga, Twoj lekarz cos mowil Na temat blizny Na ostatniej wizycie Jak bylas ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry