G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha ... NoAndzelika maaamooooo jakie slodziaki [emoji7] absolcutnie nie skaleczylas ale ciężko może być Ci później mówić Pusia do dużej Bernardynki [emoji23]
Ashley odpiczywajcie koniecznie [emoji9][emoji9]
Ley ja właśnie nie wiem jak moja prolaktyna.. zobaczymy co powie jutro gin. Ten parapet to nie mój wybór, nie nasze mieszkanie [emoji6]
Ja niestety kotów nie lubię, tzn takie do pół roku ok jestem w stanie tolerować ale to nie moja bajka [emoji6] jak mieszkałam z koleżanką to ona miała kota a ja psa i slodziaki razem spaly [emoji7]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja mam znajama która dała bulterierowi na imię Barbie [emoji23][emoji23]Ha ha ... Nomamy kaukaza i pierwszy wlasciciel nazwal ją Barbi ha ha ha a my mowimy Barba albo barbek
pozniej bedziemy wolac Puska
myslelismy nadac im imiona Masza i Niedźwiedź
![]()
Nasz sasiad pinczerowi miniaturce dal imie demonJa mam znajama która dała bulterierowi na imię Barbie [emoji23][emoji23]
O matko, może miał być Denis [emoji23]Nasz sasiad pinczerowi miniaturce dal imie demonhaha i znam pudelka o imieniu Penis hahaha
Ha ha. I jak towolac. Penis penis do nogiO matko, może miał być Denis [emoji23]
O nie [emoji23]Ha ha. I jak towolac. Penis penis do nogialbo miedzy nogi hahaha
![]()