Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
CzescHej, i jak test?
Nic, no bialo... Wpatrywalam sie w niego chyba z 10min ale nic tam nie ma, nawet cienia cienia po cieniu jakimkolwiek [emoji29]
Zrobie jutro kolejny... [emoji2962]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CzescHej, i jak test?
Trzymam kciukiCzesc
Nic, no bialo... Wpatrywalam sie w niego chyba z 10min ale nic tam nie ma, nawet cienia cienia po cieniu jakimkolwiek [emoji29]
Zrobie jutro kolejny... [emoji2962]
A czy któraś z was piła może lamette? Bo ja pije dopiero pierwszy raz i zaczęłam pic je w piątek 1tabletka 2razy dziennie i tak okres mi się skończył a brzuch mnie nadal boli
czesc babulki
u mnie jak zwykle zalatany weekend
dzien @ dzis.. poki co nie ma. Ale juz mnie zaczyna bolec brzuch..wiec jutro najpozniej okres sie pojawi.
Nie ma tego zlego, co by ma dobre nie wyszlo...bede mogla pare razy grzanca sie napic w tym roku ;-) hehe
Ja z okresem akurat nie mam problemu bo mam regularny owulacje tez mialam naturalna ale dostałam lamette aby napewno w kazdym cyklu ta owulacja byla ale od kad je pije to codziennie czuje dosc mocno swoje jajniki. Jutro ostatni dzien przyjmowania lametty. Wczesniej piłam clo ale lekarz mi zmienil na lametteJa od dzisiaj stosuje lamette w końcu!!
Na okres czekałam równe 68 dni... na Mikołaja najlepszy prezent jaki mogłam dostaćokres oczywiście wywoływany ale i bardzo skąpy ale to bardzo bardzo skąpy. Dzisiaj mój pierwszy dzień stymulacji także zobaczymy co będzie na usg
ale w końcu widzę jakieś postępy a nie stanie w miejscu
![]()
byloby fajnie..jakby okres nie przyszedl. Ale nie mam zadnych "objawow", ktore moglyby wskazywac na ciaze. Brzuch boli- coraz mocniej..wiec nastawiam sie na grudniowe staranieZnam te załatane weekendy. U mnie niby wolne od pracy ale człowiek nic nie odpoczywamoże jednak jeszcze @ nie przyjdzie także wszytsko jest możliwe
![]()
lo jezusicku, tyle dni.. ale teraz moze zadzialacie podwojna sila? :-) Masz ustalone dni, kiedy bedziesz chodzic na usg? :-) (jak mowilam, ja zem sie na tych calych monitorowaniach nie znamJa od dzisiaj stosuje lamette w końcu!!
Na okres czekałam równe 68 dni... na Mikołaja najlepszy prezent jaki mogłam dostaćokres oczywiście wywoływany ale i bardzo skąpy ale to bardzo bardzo skąpy. Dzisiaj mój pierwszy dzień stymulacji także zobaczymy co będzie na usg
ale w końcu widzę jakieś postępy a nie stanie w miejscu
![]()
byloby fajnie..jakby okres nie przyszedl. Ale nie mam zadnych "objawow", ktore moglyby wskazywac na ciaze. Brzuch boli- coraz mocniej..wiec nastawiam sie na grudniowe staranie![]()
Na kazda z nas przyjdzie pora :-)
lo jezusicku, tyle dni.. ale teraz moze zadzialacie podwojna sila? :-) Masz ustalone dni, kiedy bedziesz chodzic na usg? :-) (jak mowilam, ja zem sie na tych calych monitorowaniach nie znam)
o matko, a moja psiapsiola (pareset kilometrow dalej ).. wlasnie jedzie do szpitala..
Bede ciociajuz niedlugo..juz za chwilke
ahh. nerwy, jakbym sama miala rodzic.![]()