Jestem po wizycie wszystko jest ok pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony i jest jeden więc jestem dobrej myśli że tak zostanieTrzymamy kciukidaj znac jak po wizycie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem po wizycie wszystko jest ok pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony i jest jeden więc jestem dobrej myśli że tak zostanieTrzymamy kciukidaj znac jak po wizycie
Super !Jestem po wizycie wszystko jest ok pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony i jest jeden więc jestem dobrej myśli że tak zostanie![]()
Mnie bolało podbrzusze lekko ale praktycznie codziennie od 21dcSuper !Powiedz mi ,miałaś jakie wczesne objawy przed zrobieniem testu ? Mnie już od 15dc boli brzuch jak na okres i chyba znowu nic z tego ;(
Jestem po wizycie wszystko jest ok pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony i jest jeden więc jestem dobrej myśli że tak zostanie![]()
A może plamienie implantacyjne ?Świetnie jak jest pęcherzyk
A mnie czeka chyba wizyta u ginekologa. 26 dc wczoraj jednodniowe plamienie i koniec. A podbrzusze bolało kilka dni to myślałam okres jak nic. Głucho. Jak na złość cykl się wydłuża![]()
My czekamy na efekty , ale coś czuję że znowu nic.... Bruch już pobolewa ;( nie mam sił po woli....Nie, nie LenkoNie tym razem. Nie było starań w tym cyklu
![]()
U mnie jeszcze 3 dni do @ ale żadnych objawów oprócz nerwów.My czekamy na efekty , ale coś czuję że znowu nic.... Bruch już pobolewa ;( nie mam sił po woli....
Może brak objawów tym razem to dobry oznak ?U mnie jeszcze 3 dni do @ ale żadnych objawów oprócz nerwów.
Może brak objawów tym razem to dobry oznak ? [emoji846] Czekasz cze będziesz testować ? Jak długie masz cykle ?