U
użytkownik 193
Gość
RóbJa mam okres dostać w piątek ale chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro sama dla siebie. Chociaż nie wiem czy będę potrafiła się ogarnąć jak wyjdzie pozytywny a jeszcze czeka mnie obiad rodzinny![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
RóbJa mam okres dostać w piątek ale chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro sama dla siebie. Chociaż nie wiem czy będę potrafiła się ogarnąć jak wyjdzie pozytywny a jeszcze czeka mnie obiad rodzinny![]()
Oby każdej z nas starczyło sił i kazda z nas sie doczekala tych dwoch kresek to o niebo lepsze by bylo niz wygrana w lotkaWierze, że wszystko pójdzie pomyślnie.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało. I niech w nowym roku tez się posypie tylke podwójnych kresek![]()
Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji4][emoji8] prezent na święta na prawdę wymarzony, nawet m nie widziałam jeszcze tak wzruszonego. Do mnie nie dociera ... W listopadzie Endo mi powiedziała że już mamy myśleć o in vitro przy moim niskim AMH.
Dokładnie niech każdej to jedno marzenie się spełni W nowym roku! A jak już się uda to niech wszystko będzie dobrze ! Bo każda z nas już wystarczająco dużo przeszła. Teraz pora tylko na dobre wieści. Ja dużo zawdzięczam lekarzowi, szukalam do skutku. Więc dziewczyny jeśli tylko czujecie że nie jesteście pod dobra opieka szukajcie innego !!
Hej Dziewczyny. Zrobiłam właśnie test i biel, 29 dc.
[/QUOT
A jak długie masz cykle ? Może test wadliwy, ja dzisiaj robiłam innej firmy i jest bledzszy niż wczoraj ,wiec test Testowi nie równy :-/ A może u Ciebie owu była pozniej ?