Ann89
Fanka BB :)
Moja koleżanka miała okres przez trzy miesiące, wyobraźcie sobie je zdumienie i szok jak poszłam kontrolę do gina a tu 3 mc ciążyZrobię na pewno. Tu wrzucę jeszcze jedno, ale podkręcone w programie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja koleżanka miała okres przez trzy miesiące, wyobraźcie sobie je zdumienie i szok jak poszłam kontrolę do gina a tu 3 mc ciążyZrobię na pewno. Tu wrzucę jeszcze jedno, ale podkręcone w programie
Zaliczyłam dzis jeszcze jednego gin. Skonsultowałam wyniki.
Wsio ok![]()
W pn mam sie stawic - zaczynamy monit jajeczkowania. Dzis jest 4dc i ma juz 10mm. Do tego czasu clo metoformax i kwas foliowy. Uffff
Dziękuję bardzoMoja koleżanka miała okres przez trzy miesiące, wyobraźcie sobie je zdumienie i szok jak poszłam kontrolę do gina a tu 3 mc ciążyLady trzymam mocno kciuki żeby w twoim wypadku bylo tak samo ,:*
Clo od 3 lub 5 sie bierze. Ja mam okres 3 dni. Wiec stwierdzil lekarz ze lepiej od 3 dnia brac. Jeszcze clo nie zadziałalo a juz mam 10mm hehehe jak mamucica będę hahahaSalsa szybko działacie z cło ale to dobrze, się z im więcej pomocy tym lepiej![]()
Tzn chodziło mi o to że chyba coś pisałaś że to wszystko 3-4 cykl po tabletkach anty ( jeśli nic nie pomieszalamClo od 3 lub 5 sie bierze. Ja mam okres 3 dni. Wiec stwierdzil lekarz ze lepiej od 3 dnia brac. Jeszcze clo nie zadziałalo a juz mam 10mm hehehe jak mamucica będę hahaha
Zgadza sie [emoji16] 18 lat brania non stop tabletek. Ostawione w sierpniu. Teraz 4 cykl @Tzn chodziło mi o to że chyba coś pisałaś że to wszystko 3-4 cykl po tabletkach anty ( jeśli nic nie pomieszalam)
Mi zwykle albo dzień przed albo tego samego dniaDziewczyny ktore mierzycie temp na ile przed @ spadała wam tempka?