reklama

Starania 2019!

reklama
O matko!
Czego sie nie robi dla dziecka :)

A mnie rozkłada grypa gigant chyba siedze już zawinięta w koc w swetrze :( a nowy rok za pasem :(
A co ja mam powiedziec jak od wrzesnia oskrzela mnie dobijaja. Zawzięłam się że nie łykne antybiotyku i kropka. W domu mam 25' a siedze tez w kocysiu i przy kominku hahaha. Jeszcze teoche to pupą na indukcje siądę [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie dawaj sie. Miodzio. Cebulka [emoji8]

A co ja mam powiedziec jak od wrzesnia oskrzela mnie dobijaja. Zawzięłam się że nie łykne antybiotyku i kropka. W domu mam 25' a siedze tez w kocysiu i przy kominku hahaha. Jeszcze teoche to pupą na indukcje siądę [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie dawaj sie. Miodzio. Cebulka [emoji8]

O siedzeniu na indukcji nie pomyślałam :D ale czy mój tyłek jest indukcyjny :-) :)

Ja to już się nie mogę doczekać stycznia i kolejnego cyklu starań [emoji7] chop mnie pocieszył że teraz uruchomi swoje "specjalne moce" i się uda w styczniu haha. A jeszcze kilka dni do @... Tak mi się marzy zacząć nowy rok tak pięknie, jestem aż podekscytowana i też w końcu zacznę robić testy owu a nie 'na czuja'.
PS zaglądam tu kilka razy dziennie choć trochę milczę i korzystam z czasu wolnego sprzątając [emoji23]

Cześć dziewczyny,nie wiem czy owy była czy nie bo nic mnie nie bolało oby do 7 już nie mogę się doczekać, nie dam rady wszystkiego przeczytać....ktoś ujrzał 2 kreseczki?

Cześć dziewczyny,nie wiem czy owy była czy nie bo nic mnie nie bolało oby do 7 już nie mogę się doczekać, nie dam rady wszystkiego przeczytać....ktoś ujrzał 2 kreseczki?
Ja niby do 3 też czekam, ale ten cykl spisałam już na straty bo zaczęliśmy po dniach płodnych (tylko że tych licznych przez kalendarzyk więc nie wiem ile się maja do prawdy bo termometr od kilku miesięcy schowany).. Choć nie ukrywam póki nie ma @ to nadzieja się tli.. Jedna z nas już 2 kreseczki ma więc teraz będzie z górki, zobaczycie [emoji176]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry