Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana, długo się starasz?Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda może po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek
![]()
Jeden dzien to na prawde malo. Te testy tez sa różne. Po całym dniu stezenie bety bedzie duzo niższe w moczu.Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda może po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek
![]()
Nie martw się na zapas! Na spokojnie sprawdź przyrost. Będzie dobrze [emoji8] Ważne że jest kreseczka.Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda mocz po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek
![]()
Mnie też boli jak na @. Ciągnie i kluje.Ale czy wzrośnie? Cały czas czuję ciągnięcie w brzuchu jakbym miała dostać @. Dziewczyny jestem naprawdę przerażona, jakoś nie potrafię uwierzyć że będzie dobrze. Zazdroszczę tym kobietom które zachodzą po raz pierwszy szczęśliwie za pierwszym drugim cyklem i mają tą słodka nieświadomość i są pewnie że jak test wyszedł pozytywnie to teraz tylko czekać na dzidzię
Oczywiście że wzrośnie! Limit nieszczęść wyczerpany, teraz będzie tylko dobrze i we wrześniu przywitasz kruszynkę [emoji3590][emoji3590]Ale czy wzrośnie? Cały czas czuję ciągnięcie w brzuchu jakbym miała dostać @. Dziewczyny jestem naprawdę przerażona, jakoś nie potrafię uwierzyć że będzie dobrze. Zazdroszczę tym kobietom które zachodzą po raz pierwszy szczęśliwie za pierwszym drugim cyklem i mają tą słodka nieświadomość i są pewnie że jak test wyszedł pozytywnie to teraz tylko czekać na dzidzię
7,5To pewnie coś z jednostkami jest nie tak. Pewnie trzeba zamienić. A mogę spytać jaka miałaś insulinę na czczo?
Ja 9,7