Agu1531
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży to jeszcze bardziej mnie ciągło do fajek ale udało mi się ograniczyć zeszłam z paczki do 6-8 fajek dziennie.Ja jak zobaczylam dwie kreche to rzuciłam od razu[emoji8] już mi się palić nie chciało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W pierwszej ciąży to jeszcze bardziej mnie ciągło do fajek ale udało mi się ograniczyć zeszłam z paczki do 6-8 fajek dziennie.Ja jak zobaczylam dwie kreche to rzuciłam od razu[emoji8] już mi się palić nie chciało
Tak jak piszesz niestety to jest uzależnienie i tak po ponad 10 latach palenia z czasowymi ograniczeniami nie rzucę na pstrykniecie próbowałam bolało i pale dalej [emoji29]. Ale bywa że po prostu organizm sam się buntuje w trakcie ciąży i kobiety odrzuca od fajek na co liczę u siebie jeśli nie uda mi się samej rzucić.Sumienie kazdy ma swoje. Mysle, ze jak juz jest dziecko to jest ono najwazniejsze i jakby cos sie stalo to bym sobie do konca zycia nie wybaczyla palac. Zreszta kiedys palili wszyscy i wszedzie, nowe badania inaczej wszystko obrazują. No i sam widok brzucha i fajki budzi ogolna niechec i ja to w tym momencie rozumiem.
Tak jak piszesz niestety to jest uzależnienie i tak po ponad 10 latach palenia z czasowymi ograniczeniami nie rzucę na pstrykniecie próbowałam bolało i pale dalej [emoji29]. Ale bywa że po prostu organizm sam się buntuje w trakcie ciąży i kobiety odrzuca od fajek na co liczę u siebie jeśli nie uda mi się samej rzucić.
Pytanko.
Czy ktoras miala cykl z clo i przyspieszoną owulacje. U mnie juz 8dc mialam. Czy jie za szybko. Teraz 6 dni po owu. Jeszcze tydzien do testowania. Boli mnie jajnik i sie zastanawiam ocokamam
Ja mam dostać 10.01 okres . Jutro mają mi przyjść testy z allegro i chyba jutro spróbuję zatestowacKto testuje teraz po mnie dziewczyny?
Mój gin w pierwszej ciąży bo niestety też paliłam stwierdził że lepiej ograniczyć a nie rzucić bo nie wiadomo jak organizm zareaguje ale to było 7 już prawie 8 lat temu. Mojej bratowej 2 lata temu jeden kazał rzucić natychmiast, a drugi stwierdził że jak Pani do teraz paliła to niech Pani pali dalej. Tak więc co lekarz to co innego powie.
Totalny ciemnogród. A lekarz ktory jej to powiedział niepowinien miec kontaktow z ludzmi -.wcale. bo wiecej z niego szkody niz pożytku. Jak mozna bylo powiedziec kobiecie ktora przezywa najwiekszą prawdopodobnie traume w swoim zyciu- ze to byla jej wina. Debil. Niepotrafił odpowiednio zdiagnozowac przypadku więc najlepiej wyrzyć sie na kims.Jak to nic na sile ? Ja palilam wiele lat, ale jak zobaczylam ze jestem w ciazy nie wyobrazam sobie palic. Obok mnie w szpitalu przywiezli kobiete ktorej dziecko bylo martwe cos okolo 20 tygodnia. Przyszlo kilku lekarzy i stwierdzili zgodnie, ze ona to dziecko 'udusila' paleniem. To nie chodzi tylko o toksyny.
Ewelinka przykro mi spowoduje tej paskudnej wrednej @. Ale fajnie zenie tracisz humoru. Październik jest pięknym miesiącem, złota jesień i złoty dzidziuś![]()