reklama

Starania 2019!

Ja już w pracy. Mi też się nie chce od świąt również nic nie zrobiłam [emoji849] a tyle prasowania mam. Czekam do wtorku i zatestuje no chyba że przylezie @ a w ogóle szefowa powiedziała że od września dostanę podwyżkę ale jak zajde to dupa będzie.

Ja to tez w pracy jestem a pracy za bardzo Niemam i okropnie nudno . Muszę jakiś serial oglądnac :D

reklama
Dzień dobry, witam się i ja w ten słoneczny dzień :-)
Dziś od rana tryskam energia, chociaż poszłam późno spać to nie wiem jak to robię.
Co do mojej owu to jakby jej nie było. Wg apki miała być w poniedzialek lub wczoraj (cykle 26-28 dni), a tu ani brzucha nie czuje, a zamiast śluzu to Sahara już nie wiem co myśleć....

Dzień dobry, witam się i ja w ten słoneczny dzień :-)
Dziś od rana tryskam energia, chociaż poszłam późno spać to nie wiem jak to robię.
Co do mojej owu to jakby jej nie było. Wg apki miała być w poniedzialek lub wczoraj (cykle 26-28 dni), a tu ani brzucha nie czuje, a zamiast śluzu to Sahara już nie wiem co myśleć....
U mnie śluz glutowaty i mleczny jakiś dziwny. Na bieliźnie nie mam ale jak przyloze lusterko to widzę.

Przykro mi że macie mężów daleko, to też utrudnia zajście w ciążę..ale czasem tak życie scenariusz układa, dla mnie to ostateczność ale jak jest ciężko finansowo to choć trudna decyzja innej nie ma. Ja mam szczęście bo mąż programista , ma dobrą pracę. Ja nauczyciel w prywatnym przedszkolu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry