reklama

Starania 2019!

Ja wlasnie bylam u swojego kierownika zeby wyblagac wolne od 10 do 13 maja.. i.. mam to! Zaraz rezerwuje bilety na samolot i bede miala weekend z Jankiem.. w Alpach.. i do tego w okolicy dni plodnych! Chodze pol metra nad ziemia.. chociaz jeszcze duuuuzo czasu.. oby szybko zlecialo..

reklama
Mojego akurat na Holandię wywalili ale próbuje na austrie się dostać bo wtedy 5 godzin i w domu jest . Niewiem ile jeszcze to będę znosić . Dopiero wyjeżdża od października ale dla mnie to długo jak na 3 tyg jeździ. Na Austrii co tydzień są w domu
Moj do mnie ma 1000km wiec weendowe zjazdy odpadaja.. tym bardziej ze jechal na wlasna reke a nie w grupie.. ale w polowie maja ja lece do Niego.. a od czerwca mam nadzieje ze zalatwi Berlin i wtedy bedziemy sie widziec co weekend.. oby!

Balbinka jaka stara baba? No proszu ja Ciebie [emoji16] nie lekaj się, ja mam więcej a będę się starać kolejny raz. Kobiety i później jeszcze rodzą. Zresztą nie wszystko przewidzisz ja synka urodziłam w wieku 27 lat, nie tylko dlatego że długo szły starania ale też dlatego że późno się związałam z odpowiednim mężczyzna ( wcześniej trafialam na samych takich co bym sobie z nimi nawet chomika nie kupiła a co dopiero [emoji64]!!).

MisiaJasia miło słyszeć że po dolkach masz górki i to jakie górki się zapowiadają Alpy!! Zazdraszczam [emoji7]

Balbinka jaka stara baba? No proszu ja Ciebie [emoji16] nie lekaj się, ja mam więcej a będę się starać kolejny raz. Kobiety i później jeszcze rodzą. Zresztą nie wszystko przewidzisz ja synka urodziłam w wieku 27 lat, nie tylko dlatego że długo szły starania ale też dlatego że późno się związałam z odpowiednim mężczyzna ( wcześniej trafialam na samych takich co bym sobie z nimi nawet chomika nie kupiła a co dopiero [emoji64]!!).

MisiaJasia miło słyszeć że po dolkach masz górki i to jakie górki się zapowiadają Alpy!! Zazdraszczam [emoji7]
Te Alpy to najmniej wazny szczegol.. ale nie ukrywam.. cudownie bedzie spedzil weekend z ukochanym w takich okolicznosciach [emoji173]

MisiaJasia wiem ale nie ukrywam że to ekscytująca sceneria.

Mnie moja Mamusia urodziła jak miała 33 lata i jestem super [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ( i skromna też), moja koleżanka urodziła teraz 3 dziecko (niespodziankę) w styczniu, ma 38 lat :-)

MisiaJasia wiem ale nie ukrywam że to ekscytująca sceneria.

Mnie moja Mamusia urodziła jak miała 33 lata i jestem super [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ( i skromna też), moja koleżanka urodziła teraz 3 dziecko (niespodziankę) w styczniu, ma 38 lat :-)
Mnie mama urodzila majac 34 lata.. jako dziecko z wpadki.. bylam 3 dzieckiem.. moja najstarsza siostra najmlodsze dziecko urodzila w wieku 36 lat i chlopiec jest autystą.. ale tu akurat wiadomo.. wiele teorii na przyczyne tej dolegliwosci..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry