reklama

Starania 2019!

Dziewczyny głowa do góry! Od bardzo bardzo dawna (od początku starań) unikalam alkoholu, a dziś (teoretycznie II połowa cylku) umowilam się z koleżanką na wino i powiem Wam ze każdej z Was polecam taki chill out :) oczywiście oprócz tych co za moment testują ;) juz dawno nie miałam takiej lekkiej głowy i nie pamiętam kiedy tak długo nie myslalam o owulacji, śluzie, testach, temperaturze... polecam! :)

reklama
Dziewczyny głowa do góry! Od bardzo bardzo dawna (od początku starań) unikalam alkoholu, a dziś (teoretycznie II połowa cylku) umowilam się z koleżanką na wino i powiem Wam ze każdej z Was polecam taki chill out :) oczywiście oprócz tych co za moment testują ;) juz dawno nie miałam takiej lekkiej głowy i nie pamiętam kiedy tak długo nie myslalam o owulacji, śluzie, testach, temperaturze... polecam! :)

Mi by też się przydało winko, ale to dopiero jak się okaże, że nie jestem w ciąży. :( były dwie kreski, po godzinie była nadal, sprawdziłam po paru godzinach i biało.. Nie wiem jak to możliwe, jestem ciekawa co będzie dzisiaj rano

Dziewczyny, spać nie mogę. Mam tak silną zgage w przełyku i tak jakby w żołądku, że zaraz nie wytrzymam, strasznie nie przyjemne uczucie... I w podbrzuszu mi coś bulgotało.

Magda88 po czasie te testy nie są wiarygodne więc się nie martw.

Ja znów w pracy choć chętnie poszłabym do domu ciśnienie tak niskie że tylko spać mi się chce.

Ciągle bije sie z myślami czy na wizycie poprosić dr o jakieś " wspomaganie" czy najpierw próbować bez ( przy pierwszej ciąży odrazu miałam wspomaganie i udało się zajść dop na końcu przy lekach i zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka - i z 1 str leki źle znosilam ale czego się nie robi dla [emoji64], a z 2 str boję sie że bez leków nic nie wyjdzie i tylko stracę kupę czasu). Ehh

Oj poranek będzie ciekawy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry