reklama

Starania 2019!

reklama
Życzę Wam samych pozytywnych testow:)
Ja stopuje na jakiś czas. To już prawie 10 miesięcy starań i muszę odpocząć psychicznie. Ten cykl strasznie mnie zdolowal bo ja byłam pewna w 100% że się udało a tu lipa.
Mam teraz trochę wystaw z psami więc mam czym głowę zająć i jak się ogarnę to pewnie w lipcu sierpniu powrócimy do starań a póki co życzę wam wszystkiego dobrego i jak najszybciej 2 kreseczek:)

Ja tu tez czekam na testy ledwo wstalam.. emocje jak na meczu najwyzszej rangi [emoji23]

Aniaania.. czesto jest tak ze jak sie odpusci i zmieni swoje plany to wtedy zaskakuje.. trzymam kciuki !

reklama
Życzę Wam samych pozytywnych testow:)
Ja stopuje na jakiś czas. To już prawie 10 miesięcy starań i muszę odpocząć psychicznie. Ten cykl strasznie mnie zdolowal bo ja byłam pewna w 100% że się udało a tu lipa.
Mam teraz trochę wystaw z psami więc mam czym głowę zająć i jak się ogarnę to pewnie w lipcu sierpniu powrócimy do starań a póki co życzę wam wszystkiego dobrego i jak najszybciej 2 kreseczek:)
Najlepsze Co możesz zrobić to wrzucić na luz! Powodzenia w przyszłości, życzę dwóch grubych czerwonych kresek ❤

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry