Isasza4444
Fanka BB :)
A czego unikać? Mi coś świta z Wit a a ciąża że nie można przesadzać ale niewiem czy cos nie pokrecilam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby się udało bez wspomagaczy trzymam kciukiMi tabletki. Pomagały na poprawę cyklu i objawienie się pęcherzyków ale dop zastrzyk pomógł skutecznie. Brałam przed południem zastrzyk, wieczorem przytulasy i fasolka była :-) przy czym oczywiście był to cykl monitorowany stąd siedziałam dokładnie kiedy zastrzyk zaaplikowac.
Choć nie ukrywam że marzy mi się niestymulowane, normalne zajście, ewentualnie na jakichś ziołach ale watpie czy u mnie to wgl możliwe :-(
W ciąży się bierze kwas foliowy do 12-13tcKwas foliowy jest bardzo ważny, aby brać jeszcze przed zajściem w ciążę. Najlepiej 4 miesiące przed. I z tego co wiem, to będąc w ciąży też się bierze ileś tam miesięcy, nie pamiętam ile, bo mi ginekolog mówiła, ale zapomniałam. Ja biorę witaminę D3 z kwasami omega. + witamina B2, witamina A i witaminę E (witamina e wpływa na płodność.)no i kwas foliowy.