reklama

Starania 2019!

reklama
Witajcie dziewczyny mi też od rana się nie chce faktycznie musi być zmiana ciśnienia bo i pogoda u nas się zmieniła jest deszczowo i szaro od rana co wcale nie pomaga żeby mi się zachciało.

Misia Jasia witam w klubie Ja też całą majówkę pracuje takie uroki że jako usługówka mam otwarte święta weekendy i niedziele nie handlowe.

Ja dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę i od jutra będę odliczaj dni do powrotu normalnej miesiączki a po majówce wizyta u lekarza.

Marta polecam wroclawskie zoo.. ale kochana.. odpuscilabym majowke.. bedzie tlum ludzi i przyjemnosc zadna.. tzn to taka moja sugestia.. bo bilety są tam drogie wiec warto zeby sie oplacalo.. ja bylam w wakacje 2 lata temu i to do tego wypadla niedziela.. koszmar.. w naszym zoo w majowke sa kolejki na 300m do kasy i czlowiek na czlowieku.. wiec wyobraz sobie afrykarium we wroclawiu.. jedyna szansą jest wyjechac wczesnie rano zeby byc pierwszym do wejscia najlepiei kupujac bilet online.. i w pierwszej kolejnosci biegiem do afrykarium zanim caly tlum sie zejdzie.. bo z kazda kolejna minutą jest co raz gorzej..

Dziewczyny ja już tam byłam Oliwier miał 3 lata też w majówkę [emoji23] ale to jedyny czas jaki możemy będziemy się przepychac ha ha

Wcześnie rano wyjezdzamy

A w ogóle to mam mega stres czy jutro @przylezie

A co do @ to ja tone.. jak tylko podnioslam sie z lozka to juz czulam jak idzie fala tsunami.. dobieglam do lazienki w ostatniej chwili.. ksiazkowo.. co do dnia i godziny wiec bajki.. gdyby tylko nie te meczace plamienia wczesniej to bym powiedziala ze idealnie..

Moja siostra jest zachwycona kubeczkiem na menstruację, slyszalyscie? Nie ma uczucia zalewania właśnie , podobno higieniczne , wygodne, nic nie czuć.
Ciężko mi to sobie wyobrazić ale ona chwali.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry