• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Kochane moje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Przyznam sie bez bicia że jak zobaczylam w pt wynik 1 to nie dosc ze sie poryczałam to pokasowałam wszystko na tel zwiazane ze staraniami. Ryczałam i kasowałam a maż mnie tylko pocieszał ze jak nie teraz to prezent na nowy rok sobie zrobimy i bedziemy sie dalej starać. Napchał we mnie zestawy z MC od których stroniłam od starań. Zeżarłam lody z polewą czekoladową.. i rzucialam sie w wir przygotowan. Wigilia firmowa. Przeprowadzke firmy z delegacji. Wczoraj dotarlam do domku i rajd po sklepach. Mam juz wszystko. Prezentem myslalam ze 2kreseczki beda wiec dopiero wczoraj swojemu kupowałam. Ok 2 w nocy wyszlam z kuchni i dziś działam dalej. Ale ... nie moglam nie myslec o Was. Wrociłam. Ciesze sie Martus ze Ci sie udalo. Reszcie dziekuje że czekałyscie za mną. Wszystkim życze dwoch czerwonych kreseczek. Duzo miłości i spokoju w zsbieganej codzienności [emoji173][emoji173][emoji173]
Ps. Pierniczki w nocy zrobilam ;) częstujcie sie
20181223_210315.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry